Facebook Pixel Θαυμασμός, απορίες και θερμή υποδοχή!
| 2013-07-09 22:20:00

Θαυμασμός, απορίες και θερμή υποδοχή!

Θαυμασμός, απορίες και θερμή υποδοχή!

Η αποστολή του Ολυμπιακού κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ξένων επιβατών με το που εμφανίστηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ρωτούσαν λεπτομέρειες ακόμα και την ώρα της επιβίβασής της για Μόναχο! Αρκετά θερμή υποδοχή στην Γερμανία από λίγους όμως οπαδούς.

Η άφιξη των παικτών των Πειραιωτών μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τους υπόλοιπους ανθρώπους που απάρτιζαν την αποστολή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στον αερολιμένα Αθηνών.

Ο Ολυμπιακός "προσέλκυσε" μέχρι και ξένους επιβάτες που ζητούσαν συνεχώς να μάθουν πληροφορίες για εκείνον. Ειδικά ένα ζευγάρι από την Μεγάλη Βρετανία έκανε διαρκώς ερωτήσεις.

Θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι για τις εθνικότητες των ποδοσφαιριστών, το πόσους Έλληνες έχει η ομάδα, το που θα κάνει προετοιμασία ο πρωταθλητής Ελλάδας καθώς και για την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα μετάσχει τη νέα χρονιά.

"Πολύ μεγάλο ρόστερ έχει αυτή η ομάδα", ήταν η διαπίστωσή τους ενώ δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους που θα ταξίδευαν μαζί με τους ερυθρόλευκους καθώς και τον θαυμασμό τους προς εκείνους. Αν και μάλιστα φαινόταν πως δεν ασχολούνται τόσο με το ποδόσφαιρο επεδίωξαν να αποσπάσουν όσες πιο πολλές πληροφορίες γινόταν.

Την ίδια στιγμή το κλίμα στις τάξεις της ομάδας πριν αλλά και την διάρκεια της πτήσης ήταν εξαιρετικό. Τα πειράγματα και οι καλές διαθέσεις έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των παικτών του συλλόγου αλλά και των μελών του τεχνικού τιμ.

"Πηγαδάκια" Μίτσελ-Ισά και τετ α τετ με παίκτες

Την ώρα που στον Ολυμπιακό δέχονταν από τον κόσμο όχι μόνο ερωτήσεις αλλά και ευχές για τη νέα χρονιά ο Πιέρ Ισά έδειχνε αλλά και ήταν πολύ προσηλωμένος σε αυτό το ταξίδι. Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας δεν παρέλειψε να μιλήσει εκτενώς με τον μονίμως χαμογελαστό και ευδιάθετο Μίτσελ (σ.σ. πάνω από μία φορά) ενώ είχε τετ α τετ και με παίκτες όπως οι Τζαμέλ Αμπντούν και Κώστας Μανωλάς.

Ειδικά με τον Αλγερινό μίλησαν για κάποια λεπτά καλύπτονας διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα και την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα τα "πηγαδάκια" παικτών και μελών του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου έδιναν και έπαιρναν.

Θερμή υποδοχή στην Γερμανία

Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού έγινε στις 3.35 το μεσημέρι. Στις 3.43 οι επιβάτες της πτήσης αποβιβάστηκαν ενώ λίγη ώρα μετά η αποστολή του Ολυμπιακού αποθεώθηκε από περίπου 10 οπαδούς της που την περίμεναν με υπομονή έξω από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Ύστερα στις 4.10 το πούλμαν του Ολυμπιακού αναχώρησε με προορισμό το Ζέεφελντ.

Μικρά μικρά

- Στις 11.57 αφίχθησαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες του Ολυμπιακού απευθείας από του Ρέντη, όπου έκαναν πρωινή προπόνηση με τον Μίτσελ να βγάζει μετά αποστολή. Οι απουσίες ήταν οι γνωστές. Αμέσως έκαναν το check in και ξεκίνησαν τις βόλτες σε μαγαζιά για ψώνια και καφέ ενώ δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές που βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με αγαπημένα τους πρόσωπα.

- Στις 13.05 ήταν προγραμματισμένη η πτήση 751 της Λουφτχάνσα για το Μόναχο. Η διαδικασία απογείωσης ξεκίνησε στις 13.14 και το αεροπλάνο "πέταξε" εν τέλει στις 13.20. Η πτήση ήταν αρκετά καλή και διήρκησε πάνω από 2 ώρες, ενώ στην διάρκειά της το αεροπλάνο έπεσε σε ορισμένα κενά αέρος έχοντας αναταράξεις.

- Οι Πειραιώτες από το Μόναχο μετέβησαν οδικώς για το Ζέεφελντ με βάση την προγραμματισμό που υπήρξε για βραδινή προπόνηση. Αντίστοιχα στις 19 Ιουλίου θα ταξιδέψουν από το Ζέεφελντ στο Μόναχο απ' όπου θα βρεθούν εκ νέου αεροπορικώς στην Αθήνα.

- "Αυτοκόλλητοι" έγιναν μονομιάς οι Λεάντρο Σαλίνο και Πάολο Μασάντο. Η πορτογαλική γλώσσα και η παλαιότερη θητεία τους στο πρωτάθλημα της χώρας τους ένωσαν για τα καλά.

- Αρκετά ήταν τα "παρεάκια" πριν από την αναχώρηση. Μαζί κάθισαν οι Μανιάτης, Σιόβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Λυκογιάννης και Διαμαντάκος ενώ για λίγο προστέθηκε και ο Μήτρογλου. Μία άλλη ελληνική παρέα ήταν αυτή με τους Παπάζογλου, Σιώπη, Γιαννιώτη, Σάμαρη, Φετφατζίδη και Τάτο.

- Οι Κάρολ και Μέγιερι παραμένουν "αχώριστοι". Είναι αξιοσημείωτο πως οι πιο πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού χαιρετούσαν όσους ανθρώπους τους προσέγγιζαν ενώ κάποιοι όπως ο Βλάντιμιρ Βάις φωτογραφήθηκαν και μαζί τους.

- Ο Μίτσελ όπως ήταν αναμενόμενο καθόταν πλάι πλάι με τους στενούς του συνεργάτες στο αεροπλάνο. Οι τρεις τους είχαν αρκετά να πουν για την ομάδα και την προετοιμασία στην Αυστρία.

- Ο Πιέρ Ισά μίλησε αρκετές φορές στο τηλέφωνο στα γαλλικά. Δέχθηκε κλήση μέχρι και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, κάτι λογικό αφού "τρέχει" πολλά ζητήματα της πειραϊκής ΠΑΕ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags