Με βοήθεια από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη αλλά και η ευαισθησία που έδειξε ο γιατρός Α. Ψυχίδης έγινε η σοβαρότατη εγχείρηση, αλλά η Χρυσάνθη Στεφανίδου αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης. Χρειάζεται τη βοήθεια όλων των συνανθρώπων της και κυρίως της οικογένειας του μπάσκετ, δυστυχώς είναι μόνη και με μηδενική σύνταξη και οι πιο πολλοί της γυρνούν την πλάτη. Πρόκειται για έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Είναι η προπονήτρια που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στη γυναικεία καλαθόσφαιρα τα τελευταία 40 χρόνια αλλά και στο μπάσκετ ατόμων με ειδικές ανάγκες όπου σάρωσε μετάλλια και τίτλους με την ομάδα του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και την εθνική ομάδα μπάσκετ Special Olympics. Τον τελευταίο καιρό περνά πολύ δύσκολες στιγμές, με μια σοβαρή ασθένεια να την έχει καθηλώσει σε κατ' οίκον θεραπεία και μακριά από τους χώρους που μεγάλωσε γαλουχώντας με ιδανικά αθλητισμού γενιές κοριτσιών και παιδιών με ειδικές ανάγκες, που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν την οικογένειά της και τελικά οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Με ασύγκριτη αξιοπρέπεια και ήθος, η ίδια δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της και δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα φάρμακά της.

Οπως έχει αναφερθεί και στην ιστοσελίδα difernews, κορυφαίο στέλεχος του ελληνικού μπάσκετ έχει ενημερώσει τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού και την παλιά αθλήτρια Κούλα Γιαννακίδου προκειμένου να μεριμνήσει έτσι ώστε να της παρέχονται τουλάχιστον τα φάρμακά της. Διαφορετικά δεν θα καταφέρει να ζήσει. Η στήλη δεν γνώριζε το θέμα και με χαρά κατόπιν παράκλησης το σημειώνει σήμερα. Πρέπει να βοηθήσουμε, πρέπει να παραμείνουμε άνθρωποι.

Ο Γολγοθάς του Ηλιάδη
Ο νομικός Στάθης Τσομίδης αποκάλυψε πριν από δυο μέρες ότι ο Αρης χρωστάει συνολικά σε 106 ποδοσφαιριστές. Ούτε ένας, ούτε δυο. Χθες ενα ακόμη δύσκολο εμπόδιο για τη διοίκηση Ηλιάδη ξεπεράστηκε, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο των αθλητών Φατί, Ντίκο και Καστίγιο. Ο Δημήτρης Ηλιάδης κατάφερε να τους πείσει να δεχθούν αποπληρωμή σε 60 δόσεις. Την ίδια στιγμή, ένας φίλος μου καλός μου έστειλε μέσω facebook δυο φωτογραφίες διαφορετικών ανθρώπων που συμμετείχαν στις διοικήσεις του Αρη που τα δημιούργησαν όλα αυτά. Διαβάστε δίπλα...

Τάσο, ευχαριστούμε

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον φίλο Τάσο Τριανταφύλλου για τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν χθες από την επιτυχία της ελληνικής μαραθώνιας κολύμβησης στον διεθνή διάπλου του Βοσπόρου. Ηταν μοναδικές και χωρίς αυτές δεν θα έβγαινε το τόσο σημαντικό αυτό θέμα.

Αραχτοί και απάνω τούρλα
Αυτή είναι μια ατάκα του Μίμη Φωτόπουλου από ελληνική ταινία. Ηταν αραχτοί σε παραλία της Χαλκιδικής ένας με iphone και ο άλλος με ipad και ποιος νοιάζεται για τον Αρη. Ο Ηλιάδης ματώνει να πείσει τους πιστωτές και εκείνοι αραχτοί. Φραπέ, παραλία και iphone. Οι οραματιστές της λέσχης και της λαϊκής κυριαρχίας.

Πηγή: Goal