Facebook Pixel Η φίμωση της ΕΠΟ και η πλάκα στους Αγγελόπουλους
| 2013-07-10 17:28:00

Η φίμωση της ΕΠΟ και η πλάκα στους Αγγελόπουλους

Η φίμωση της ΕΠΟ και η πλάκα στους Αγγελόπουλους

Τι σχέση έχουν τα μέτρα που θέλει να πάρει η ΕΠΟ για τις "εμπρηστικές δηλώσεις" με τον ...Λουκά Μαυροκεφαλίδη; Γιατί δεν μπαίνει και στο ποδόσφαιρο ένας Γιαννακόπουλος; Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει...

Τελικά αυτό που ήθελε να περάσει η ….ΕΠΟ του Σαρρή με την αφαίρεση βαθμών, για τις ομάδες , που οι παραγόντές της κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις δεν θα περάσει , όπως φαίνεται.

Αντιστάθηκε η Σούπερ Λίγκα, διότι κατάλαβε το μπάχαλο που θα γινόταν . Υπάρχει σκέψη , όμως, όπως λέει η ΕΠΟ το μέτρο να εφαρμοστεί για τια ακραίες δηλώσεις. Και ποιος θα κρίνει τις ακραίες δηλώσεις; Η ΕΠΟ , οι πειθαρχικές επιτροπές φαντάζομαι.

Anytime : 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό το μέτρο είναι μία προσπάθεια φίμωσης αυτών, που καταγγέλουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βρωμιά , την μπόχα και την δυσωδία που έχει απομακρύνει και τον κόσμο από τα γήπεδα;

Στο μπάσκετ είναι φανερό ότι ο Παναθηναϊκός κάνει πλάκα και η κατάσταση είναι ακριβώς αντίθετη με το ποδόσφαιρο. Η απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη είναι μία κίνηση ουσίας, αλλά και εντυπωσιασμού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέναντι στους Αγγελόπουλους.

Είμαι σίγουρος, ότι πολλοί Παναθηναϊκοί λέτε από μέσα σας, γιατί να μην έχουμε έναν Γιαννακόπουλο και στο ποδόσφαιρο να τα χώνει; Και η πλάκα είναι στο μπάσκετ τα χώνουν σε έναν κουβά, χωρίς να προσδοκούν τίποτα, ενώ στο ποδόσφαιρο αν επενδύσεις σωστά μπορείς να έχεις πολύ σημαντικά έσοδα από τα τσάμπιονς λιγκ.

Η διαφορά είναι, όμως , ότι στο ποδόσφαιρο ο βραχνάς των χρεών ύψους 27 εκ. ευρώ είναι σημαντικός…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags