Αρχικά μίλησε για το γεγονός ότι φέτος λόγω εθνικής ήταν λίγες οι μέρες ξεκούρασης:
«Είναι αλήθεια πως ήρθα λίγο πιο καταπονημένος από τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Ήρθα εδώ για να δουλέψω, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Νομίζω πάντως ότι βοηθάει το μέρος να δεθούμε και σαν ομάδα, αλλά κι όλα τα παιδιά μεταξύ μας. Για να είμαι εδώ, νομίζω πως έχω κι άλλη ενέργεια».

Ποια είναι η άποψή του για το έτερον σου ήμισυ στα γκολπόστ φέτος, που όπως φαίνεται θα είναι ο Ντιν Μπουζάνης;

«Σίγουρα είναι θετικό ότι είμαστε κοντά στην ηλικία και με τον Ντιν και με τα υπόλοιπα παιδιά κι έτσι θα υπάρχει καλύτερη συνεργασία. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες και εξελίξιμοι και νομίζω ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία».

Τον δυσαρέστησε ότι δεν έπαιξε στο Μουντιάλ;

«Ένας ποδοσφαιριστής πάντα θέλει να παίζει και παντού. Αν πετυχαίναμε τους στόχους μας, σαν ομάδα, διότι κι εγώ είμαι πρώτιστα μέλος της ομάδας, θα ήμουν ευχαριστημένος. Σίγουρα ξαφνιάστηκα που δεν έπαιζα βασικός, διότι περίμενα να είμαι, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή μου.

Πόσο όμως τον αγχώνει ότι φέτος αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός;

«Άγχος δεν έχω. Από τη μία είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω πως και πως την αρχή του πρωταθλήματος και είναι μεγαλύτερη η ευθύνη. Αυτό το ξέρω και δουλεύω γι’ αυτό. Είναι απόλυτα λογικό να αυξάνονται οι απαιτήσεις και ο κόσμος να περιμένει περισσότερα από μένα. Νομίζω ότι το άγχος έφυγε πέρυσι και ούτως ή άλλως εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που αγχώνονται εύκολα».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr