Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για Αμερικανό ψηλό, προκειμένου να ολοκληρώσει την φροντ λάιν του, μετά την απόκτηση και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (σ.σ. ήδη υπάρχουν οι Λάσμε, Γκιστ, Φώτσης, Σκορδίλης). Αυτός μπορεί να είναι ο Μάικ Μπατίστ, μπορεί και κάποιος άλλος, ωστόσο, το θέμα είναι πως τη θέση «3» οι «πράσινοι» θα την καλύψουν με κοινοτικό παίκτη και υπάρχει η σκέψη αυτός να είναι ο Γιόνας Ματσιούλις.

Τα όσα είχαν ακουστεί για τον Λιθουανό ήταν θέμα διαπραγμάτευσης και φαίνεται αρκετά πιθανό να υπάρξει νέα περίπτωση, ανάλογη με εκείνη του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος τελικά θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η περσινή συμφωνία του Γιόνας Ματσιούλις με τους νταμπλούχους Ελλάδας περιελάμβανε μια οψιόν, που οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να ενεργοποιήσουν, καθώς προέβλεπε περισσότερα χρήματα. Με κάποιες υποχωρήσεις, ωστόσο, δεν αποκλείται να βρεθεί η λύση και ο Ματσιούλις να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πάρει Αμερικανό σέντερ για τη θέση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και έτσι συμπληρώνονται οι θέσεις των ξένων για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, με δεδομένο πως υπάρχουν ήδη οι Κάρι, Ούκιτς, Λάσμε και Γκιστ.

Πηγή: Gazzetta.gr