Φορ υπάρχει, αποκτήθηκε ο Μπεργκ για να παίζει βασικός, δουλεύει ήδη σκληρά για να είναι έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, οπότε υπάρχει ο χρόνος να βρεθεί ο παίκτης που είτε θα παίζει όταν ο Σουηδός δεν θα μπορεί, είτε θα μπορεί να δώσει στον Αναστασίου έξτρα λύσεις όταν χρειάζεται πιο επιθετικό σχήμα, με την ταυτόχρονη παρουσία δυο φορ στο χορτάρι.

Στόπερ όμως (για μένα είναι η μεγάλη προτεραιότητα) και χαφ επείγουν. Με τον Τριανταφυλλόπουλο να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο έμπειρος και ποιοτικός χωρίς να είναι καν 20 ετών, με τον Κουτρουμπή να έχει κάνει μια συμπαθητική χρονιά και 1-2 πιτσιρικάδες από τους Νέους, δεν πας πουθενά - αν είχε μείνει ο Γιούρκας, που προοριζόταν για αυτή τη θέση, θα κάναμε άλλη κουβέντα. Δεν έμεινε όμως, οπότε πρέπει να αποκτηθεί ένας στόπερ που να είναι πολλά και διάφορα πράγματα: α) φτηνός ή ελεύθερος. β) έμπειρος, ώστε να καθοδηγήσει όποιον μικρό παίξει δίπλα του και αν γίνεται να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος. γ) συμβατός σε πρώτη φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο, που είναι ο πιο πιθανός παρτενέρ του, πράγμα βέβαια που είναι τζόγος περισσότερο και δεν το ξέρεις όσο και αν αναλύσεις τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά. δ) φτηνός και ελεύθερος. Το ξαναείπα, αλλά το λέω και πάλι για να το εμπεδώσουμε.

Οσο δεν γίνεται κάτι με στόπερ, τόσο είναι πιθανό να δούμε τον Μέντες να παίζει εκεί, που είναι και έμπειρος και ψηλό παλικάρι και μπορεί να βοηθήσει τον παρτενέρ του. Αυτό όμως προϋποθέτει να υπάρξει παίκτης που θα παίξει στα χαφ. Αυτός μπορεί να είναι ο Ντιαρά, αν ο ιατρικός του φάκελος είναι αρκετά πειστικός ή μπορεί να είναι κάποιος άλλος, ένας μέσος που αποκτηθεί και θα μπορεί και να μαρκάρει και να πασάρει και να προωθήσει την μπάλα σωστά μπροστά. Κομμάτι στο οποίο πάσχει ο Παναθηναϊκός και κομβικό για την ομάδα που φτιάχνεται, αφού όποιον και να πάρεις για φορ ή για πλάγιο επιθετικό, δεν θα μπορέσει να σου δείξει τίποτα της προκοπής, αν η μπάλα δεν  φτάνει συχνά και σωστά στα πόδια ή το κεφάλι του.

Πηγή: SportDay