Ο 20χρονος μέσος από τη Νιγηρία αγωνίζεται στους Dolphins FC της πατρίδας του και όπως είναι φυσικό δεν τον είδε κάποιος σκάουτερ από εκεί. Όμως, ο Ατζαγκούν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων της Τουρκίας έκανε τους «κατασκόπους» να γράψουν στο μπλοκάκι τους, το όνομα του.
Ο αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας διέπρεψε στο ματς με την Πορτογαλία πετυχαίνοντας δύο γκολ στην ήττα με 3-2 από τους Ίβηρες.
Ο... Φρανκ Λάμπαρντ της Νιγηρίας
Ο νεαρός άσος του αρέσει να αγωνίζεται ως... Φρανκ Λάμπαρντ και παίρνει πολύ καλές θέσεις μέσα στην περιοχή για να σκοράρει, ειδικά όταν οι επιθετικοί δεν βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Αφρικανός μέσος ξεχωρίζει για την δύναμη του και την... ακρίβεια που έχει στο δεξί του πόδι. Είναι ένας παίκτης που... διαβάζει το παιχνίδι και μοιράζει μπάλα. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η δύναμή του για να σουτάρει και να σκοράρει από μακριά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο