Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ανέφερε , ξεκινώντας από το θέμα των τερματοφυλάκων: «Κουράστηκα με τους ξένους τερματοφύλακες, είναι μία θέση μοναδική και καλό θα ήταν να παίζουν Έλληνες. Νομίζω ότι εμείς, ως Έλληνες, δεν δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά . Τουλάχιστον τώρα μετά την αποχώρηση του Φούλοπ, ο Μπατής είναι ιδιαίτερα έμπειρος όπως και ο Γεωργακόπουλος, που ήρθε από την Κ20, αν και νέος μας βοήθησε πολύ την περσινή σεζόν».

Για τον Γκρατσίνι και το κενό του Ράγιος: «Υπάρχουν δύο μάνατζερ που συνεργαζόμαστε από Ισπανία και Αργεντινή και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δύσκολα θα αναπληρωθεί το κενό του Ράγιος γιατί μπορούσες να τροποποιήσεις τον σχηματισμό όπως ήθελες, ήταν ένας παίκτης κλειδί.

Αντιθέτως, ο Γκρατσίνι που είναι και αυτός αριστεροπόδαρος, δεν έχει ούτε τα τρεξίματα ούτε τις επιστροφές που είχε ο Ράγιος».

Όσον αφορά την αποχώρηση του Ράγιος για το Ισραήλ:

«Ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν πολλά τα χρήματα από τη Μακάμπι, εγώ προσωπικά του άνοιξα την πόρτα για να λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται πάντα, είναι ένας άνθρωπος που είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια και δεν μπορούσα να του τη στερήσω».

Για το ελληνικό στοιχείο που έλειπε από την ομάδα:

«Ήδη έγιναν κινήσεις από την Ελλάδα και μας ικανοποίησαν όλους. Ήξερα από την αρχή την πολιτική της ομάδας οπότε δεν με πείραξε ο αριθμός των ξένων. Το θέμα είναι ότι έχουμε πολύ καλά τμήματα υποδομής και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε.

Ίσως είναι πλέον η ευκαιρία μας να φτιάξουμε μια σταθερή ομάδα. Άμα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τη φουρνιά που έχουμε θα χτίσουμε την ομάδα σε βάθος πενταετίας. Θα μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να τον ικανοποιήσουμε όπως στον τελικό του Κυπέλλου».

Για τα προκριματικά απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης:

«Έχουμε δει την πρεμιέρα τους στο αυστριακό πρωτάθλημα. Παίζουν γρήγορα με κάτω τη μπάλα, πρεσάρουν ασφυκτικά κάτι που έδειξαν και στο φιλικό που έδωσαν και με την Παρί. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε δώσει φιλικά και δεν είμαστε στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας. Υπάρχει πρόβλημα με τη συνοχή αφού έφυγαν πέντε παίκτες και δεν ξέρουμε το πώς θα δέσουν οι καινούργιοι».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Μακάρι, να επαναλάβουμε τη μαγική χρονιά που κάναμε πέρσι. Είχαμε δώσει συνολικά 49 παιχνίδια και σταθήκαμε άψογα στα περισσότερα, μακάρι να παίρναμε και το Κύπελλο».