Οι Ένοχ του Άγιαξ -που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Βάις- και Ραμπιού της Εβιάν είναι δύο ονόματα που εξακολουθούν να είναι στην λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του αμυντικού χαφ. Με τον Ένοχ στις συζητήσεις που έγιναν είχε διαπιστωθεί διαφορά με τον Άγιαξ και ενώ ο Ραμπιού δεν είναι τόσο ψηλά όσο άλλες υποθέσεις.

Για τον Αφρικανό παίκτη οι πρωταθλητές έχουν την διάθεση να... παλέψουν αρκετά για να τον κλείσουν. Μέσα σε όλα υπάρχει και ένα όνομα-έκπληξη από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πλέον πιθανό είναι να δρομολογηθούν εξελίξεις γύρω από αυτήν την θέση από την Δευτέρα, χωρίς να αποκλείονται νωρίτερα τα νεότερα. Έτσι και αλλιώς πάντως οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα όμως ο Μίτσελ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Σιγά σιγά θα αρχίσει και το... άδειασμα του ρόστερ με τους Αμπντούν, Τζιμπούρ, Γκρέκο και Τάτο να είναι... φευγάτοι και τους πιτσιρικάδες Σιώπη και Καραγκούνη να έχουν μείνει εκτός.

Πηγή: Gazzetta.gr