Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, την ημέρα δηλαδή που γινόταν η κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είχε γνωστοποιήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague οτι θέτει εαυτόν εκτός τηλεοπτικής διαχείρισης. Οι «πράσινοι» μάλιστα είχε τεκμηριώσει με επιχειρήματα την απόφασή τους αυτή, καθώς μεταξύ άλλων θεωρούσαν πως είναι πολύ νωρίς για ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2015, ενώ δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση της Nova.

Στο διάστημα που μεσολάβησαν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν άλλαξαν στάση, παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν. Έτσι, την Πέμπτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής επέμειναν και έμειναν οριστικά εκτός. Κάτι που σημαίνει οτι από το 2015, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα παίζει σε άλλο κανάλι. Ποιο θα είναι αυτό; Θα το δείξουν οι προσφορές που υπάρχουν.

Πάντως, υπάρχει και ένα σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει βέβαια ελάχιστες πιθανότητες, που λέει οτι από το επόμενο καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» το ήδη υπάρχον συμβόλαιο. Κάτι ωστόσο που είναι πολύ δύσκολο από νομικής πλευράς και ενδεχομένως να ζημιώσει οικονομικά τον σύλλογο.

Πηγή: Leoforos.gr