Οι άνθρωποι των Αρκάδων σε συνεργασία με το τιμ της ΝΙΚΕ, έβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου ο Αστέρας να έχει μια φανέλα εντυπωσιακή και ποιοτική, ανάλογη του μεγέθους μιας ομάδας η οποία έπαιξε στον Τελικό Κυπέλλου ενώ για δεύτερη σερί σεζόν συμμετέχει στο Europa League.

Στη βραδινή εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο για το προϊόν που παρουσιαζόταν, ενώ από πλευράς διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος. Από πλευράς ΝΙΚΕ, αυτός που εξήγησε το σκεπτικό για τη δημιουργία του νέου προϊόντος ήταν ο Θεόφιλος Χριστοφορίδης.

Η πρώτη φανέλα έχει ρίγα με κίτρινο-μπλε χρώματα, αλά Μπόκα Τζούνιορς! Άλλωστε τόσοι λάτιν ποδοσφαιριστές έχουν αποκτηθεί από το σύλλογο της Αρκαδίας. Να μην υπάρχει μια φανέλα της χώρας τους; Δεν ξέρουμε βέβαια πως νιώθουν αυτοί που υποστηρίζουν τη Ρίβερ Πλέιτ!!! Τη φανέλα πάντως παρουσίασαν επίσημα παίκτες των ακαδημιών...

Πάνω από 1000 φίλοι των "κιτρινομπλέ" έδωσαν το παρών στην πλατεία Άρεως, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από τη νέα φανέλα της ομάδας. Τα σχόλια ήταν θετικότατα, ενώ πολλοί νεαροί φίλαθλοι ζητούσαν από τους γονείς τους να πάρουν άμεσα το νέο προϊόν! 

Πηγή: arcadia-sports.gr