Είτε να βρεθεί δηλαδή, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε να προσπαθήσει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa.

Όπως επίσης και να καταδείξει στον κόσμο της ομάδας πως η διοίκηση έκανε το καθήκον της και μένει από τον προπονητή και τους παίκτες να κάνουν το δικό τους.

Όπως και ο κόσμος, που θυμίζω ότι πέρυσι αποδοκίμασε πολλές φορές την αγωνιστική διάθεση της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις. Η διοίκηση θέλησε λοιπόν, να πει στους φίλους της ομάδας ότι προχωρά για το βήμα παραπάνω ανεξάρτητα από τα όποια κεκτημένα.

Διότι νομίζω πως είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ο Ολυμπιακός προχωρά σε τέτοιο βαθμό ενίσχυσης για να ξαναπάρει απλά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα!

Θεωρώ ότι αυτό θα μπορούσε να το καταφέρει εύκολα ή δύσκολα και με το δυναμικό που είχε ήδη στη διάθεσή του ο Μίτσελ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Από εκεί και πέρα το πρόβλημα μεταφέρεται πλέον στον Ισπανό τεχνικό και τους συνεργάτες του. Ο Μίτσελ ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι στα μισά της σεζόν, για να αντικαταστήσει τον Ζαρντίμ και να γνωρίσει το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως, αλλάζει άρδην. Με Σαβιόλα, Κάμπελ, Τσόρι Ντομίνγεζ, Ρομπέρτο Χιμένεθ, Σαλίνο, Βάις, Μεντζανί, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη και μάλλον τον Μιγκέλ Τόρες, ο Ολυμπιακός μετρά ήδη 11 νέους ποδοσφαιριστές.

Αναζητά ήδη αμυντικό χαφ (μάλλον ο Ενό), ίσως έναν οργανωτή και έναν αριστερό μπακ. Μπορεί δηλαδή ο Μίτσελ να δει ακόμα και 14 νέα πρόσωπα στου Ρέντη σε σχέση με λίγους μήνες νωρίτερα!

Ταυτόχρονα διαφοροποιεί και το αρχικό πλάνο της διοίκησης για την προώθηση νέων και ελπιδοφόρων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, αφού αρκετοί από αυτούς έδειξαν ότι το βάρος της φανέλας δεν είναι εύκολο να το σηκώσουν.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός αλλάζει. Θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην Ευρώπη και πιο ελκυστικός στην Ελλάδα. Η διοίκηση δίνει ότι μπορεί για την ενίσχυση της ομάδας και το μπαλάκι για την εξέλιξη του... έργου βρίσκεται στην πλευρά του τεχνικού τιμ.

Πηγή: pamesports.gr