Η τελευταία απόπειρα των «γκαλάκτικος» να τον πάρουν από την Τότεναμ λέγεται ότι συνοδεύεται από 60 εκατ. ευρώ μετρητά, μαζί με την «ελευθέρας» των Ντι Μαρία και Κοεντράο, που κοστολογούνται 50 εκατ. ευρώ στο αθλητικό χρηματιστήριο! Και η Τότεναμ, που "ψήνεται" από το χειμώνα να πουλήσει το "διαμάντι" της (το απέκτησε, προ εξαετίας, αντί 7 εκατ. λιρών στη Σαουθάμππτον), ακόμα το σκέφτεται... Ο δε 24χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός είτε "φυλάγεται" αυτές τις μέρες, σύμφωνα με το βρεταννικό Τύπο, είτε είναι όντως τραυματίας, όπως υποστηρίζει ο σύλλογός του, και δε συμμετέχει στους φιλικούς αγώνες της Τότεναμ. Αλλοι γράφουν πως πιέζει κι αυτός, με τον τρόπο του, ώστε να γίνει σύντομα κάτοικος Μαδρίτης,, άλλοι ότι δέχεται να συζητήσει με τους "πετεινούς" την ανανέωση του συμβολαίου του, παρ'όλο που συνέβη το ίδιο το καλοκαίρι του '12.
Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ αρνήθηκε "μυθική" πρόταση, ύψους 96 εκατ. ευρώ (όσο δεν κόστισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο...), γι'αυτό και οι Ισπανοί θα επιστρέψουν πάραυτα, χαρίζοντας τους δύο "άσους" τους, και καταθέτοντας 60 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό των Λονδρέζων. Πάντως, το μέλλον του Μπέϊλ θα κριθεί οριστικά μέχρι την Παρασκευή, ειδάλλως θα παίξει εναντίον της Μονακό, την επόμενη μέρα, και τότε θα τερματίσει υποχρεωτικά κάθε διαπραγμάτευση με την "πεινασμένη" Ρεάλ.

Κάπου ανάμεσα στην "τρέλα" για τον Μπέϊλ, εμφανίστηκε και το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο αγγλικό προσκήνιο, με τη Λίβερπουλ να ετοιμάζει επίσημη πρόταση στη Σάλκε, ύψους 14 εκατ. ευρώ. Δύσκολο να την αποδεχθούν οι Γερμανοί, που έχουν κοστολογήσει άνω των 20 εκατ. ευρώ τον Ελληνα διεθνή...

Πηγή: enet.gr