Αφού χάσαμε ένα δύο βράδια ύπνου από τον εκνευρισμό που μας πούλησε η μπάλα, να σου η ελπίδα πάλι πως μπορεί και να προκριθούμε στα χαρτιά. Και να σου, που η ΟΥΕΦΑ θα κρίνει μία τόσο σημαντική στιγμή, αφού κακά τα ψέματα αν συμβεί κάτι τέτοιο, πάμε να παίξουμε δύο παιχνίδια χωρίς άγχος, με μεγάλο αντίπαλο, κυνηγώντας ένα θαύμα, αλλά έχοντας καβαντζώσει τους ομίλους του Γιουρόπα.

Η Μέταλιστ θα τιμωρηθεί, το θέμα είναι πότε. Η ΟΥΕΦΑ, έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι. Αυτή αποφασίζει το αν θα δεχτεί ακόμη και να περιμένει την εκδίκασή της έφεσής της αν αυτή κατατεθεί.

Για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι να τελειώσουν όλα μέχρι την Παρασκευή όταν και θα γίνει η κλήρωση. Να ξέρει βρε άνθρωπέ μου σε ποια θα πάει.

Η ΟΥΕΦΑ μόνο στραβές έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Ένα καλό από αυτή δεν είδαμε. Φέτος μάλιστα, φάε τη μία σφαλιάρα με τη Φενέρ όταν ο Βρύζας και ο Τσιστιακόφ έφευγαν από το Λέομπεν ως ισχυροί και μέχρι να περάσουν τα σύνορα της Αυστρίας ήταν ανίσχυροι, φάε και τη δεύτερη που τώρα παίζεις με τα λεπτά για να προλάβεις να είσαι εσύ ο ευνοημένος.

Το ερώτημα δεν είναι αν θα τιμωρηθεί η Μέταλιστ, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το αν θα προλάβει ο ΠΑΟΚ να είναι ο ευνοημένος.

Μου αρέσει που σε αυτές τις περιπτώσεις μουγκρίζουν όλοι που φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ δεν κινείται. Και τι να σου πει ο ΠΑΟΚ; Αδερφέ πήγα έπιασα τον τάδε και του ξηγήθηκα έτσι και όλα θα πάνε καλά;

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα. Για την ακρίβεια, η ομάδα που ενδιαφέρεται να ευνοηθεί από μία τέτοια κέντα, πρέπει να είναι αυτή που ποτέ δεν φαίνεται πως κάνει κάτι.

Γιατί αν φανεί πως κάνει κάτι, θα κινηθούν υποψίες και αυτοί που είναι να ξηγηθούν θα αποκτήσουν ξαφνικά σχιστά μάτια.

Αυτό βέβαια δεν το γράφω γιατί κάτι ξέρω. Το γράφω απλά γιατί δεν κατάφερα να μάθω τίποτα. Για να μη μπερδευτείτε το λέω.  

Σήμερα γράφτηκε στο goal αν δεν κάνω λάθος πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για τον Νίνη. Όσο κινήθηκε για τον Ντρογκμπά λέω εγώ.

Καλό παιδί, να είχα μια αδερφή να του τη δώσω, αλλά δεν έχω. Παίκτης με καλά στοιχεία, τεχνική και ταχύτητα με τη μπάλα, αλλά καμία σταθερότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Αυτά θα με φοβίζουν γιατί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να του βρει ρόλο αν…  έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια.

Απορώ πως του έκαναν οι Ιταλοί ένα τέτοιο συμβόλαιο και απορώ πως είναι δυνατόν να του ζητάνε να βρει ομάδα που θα του δώσει 700 καθαρά συν το φόρο βέβαια.

Οι Ιταλοί στεγνά ψάχνουν έναν μαλάκα και αυτός δεν είναι σίγουρα ο ΠΑΟΚ.

Ο καιρός θα περάσει, ο παίκτης θα πρέπει να μείνει στη Πάρμα και οι Ιταλοί θα σκεφτούν να μειώσουν τη χασούρα τους. Θα βάλουν το χέρι στη τσέπη, θα καλύψουν κάτι παραπάνω από το μισό συμβόλαιο και θα του δώσουν τη δυνατότητα να ψαχτεί για 300 χιλιάρικα το χρόνο συμβόλαιο.

Τότε, αν μάλιστα ο παίκτης είναι ελεύθερος και όχι υπό τη μορφή δανεισμού, ο ΠΑΟΚ μπορεί και να τα δώσει αυτά τα λεφτά.

Μέχρι στιγμής, καμία επαφή δεν έγινε και όσο τα δεδομένα είναι τα σημερινά, ούτε θα γίνει.

Πάντως πρέπει να αποθεώσω τον μάνατζέρ του που του βρήκε τέτοιο συμβόλαιο μετά από χιαστούς. Εύγε παλίκαρε, φέρε χρήμα στην Ελλάδα. Άλλοι χίλιοι τέτοιοι να βρεθούνε, σώθηκε η χώρα.

ΥΓ Η ΟΥΕΦΑ που κρεμόμαστε πάλι από αυτή, είναι και η αιτία που δεν βλέπουμε ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα δίνεις τα 25 χαρτιά για το τσουλού, δε ρίχνεις και καμιά ματιά πως τα παίρνει ο… πρωταθλητής. Όμως έρχεται η ώρα που οι όμιλοι δεν θα είναι εξασφαλισμένοι και θα παίζουμε στα πλέι οφ.