Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα κάνει ντεμπούτο σήμερα η μασκότ του συλλόγου, ο Λεόνε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Πέρα από τα "αποκαλυπτήρια" της ολοκαίνουργιας τετράστερης φανέλας (19:00) και του πρώτου εν Ελλάδι φιλικού της ομάδας μας με αντίπαλο την Άντερλεχτ (21:00), ένας ακόμη λόγος για να βρεθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", είναι για να δει από κοντά τη μασκότ του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Ο Λεόνε περί ου ο λόγος αποτελεί την συνέχεια του Θρυλέοντα, τον "γιο" του που θα κοσμεί με την παρουσία του όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας και που απόψε κάνει το δικό του επίσημο ντεμπούτο.

Η πρώτη του παρουσία ήταν στο πλαίσιο των Summer Camps του Ολυμπιακού και είχε προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους λιλιπούτειους άσους, που τον υποδέχτηκαν με θέρμη.

Σήμερα λοιπόν, άπαντες θα μπορούν να τον απολαύσουν από νωρίς στο γήπεδο, αφού θα δώσει το παρών στο Red Store για να φωτογραφηθεί με τους φίλους του Ολυμπιακού.

Στην συνέχεια θα έχει ενεργό ρόλο στην παρουσίαση της φανέλας ενώ μετέπειτα θα βρίσκεται και μέσα στο φαληρικό γήπεδο για τον αγώνα με τους Βέλγους.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους φιλάθλους της ομάδας μας, με τον Ολυμπιακό να πρωτοπορεί και να φέρνει νέα ήθη και έθιμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας ό,τι όλα τα μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού.

Ο Λεόνε, λοιπόν, θα είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να προσφέρει το δικό του show και δίνει το δικό του... ραντεβού με τον κόσμο του Ολυμπιακού».