Για την ΕΡΤ:
«Το θέμα αντιμετωπίζεται διαφορετικά από ότι περίμενα, μια απόφαση της κυβέρνησης σε μια κρίσιμη εποχή για όλους τους Έλληνες, ο χρόνος θα δήξει τι θα γίνει, πως έγινε, γιατί έγινε, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δεν θέλω να αρχίσω να λέω τα παράπονα μου αλλά η σύνταξη μου είναι 212 ευρώ από την ΕΡΤ μετά από 35 ολόκληρα χρόνια που ήμουνα στην κρατική τηλεόραση, μαζί με όλες τις περικοπές που έχουν γίνει. Η σύνταξη μου έχει περικοπεί κατά 60%. Δεν παραπονιέμαι, είμαι ευτυχισμένος απλά το αναφέρω».
Για το θέμα της τιμωρίας της Μέταλιστ:
«Δείχνει την αδυναμία της Ελληνικής ομοσπονδίας και τους ανθρώπους που έχουμε στην UEFA που χειρίζονται αυτά τα θέματα. Θα έπρεπε να το κυνηγήσουν περισσότερο και να πουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως έπρεπε να κουνηθούν. Θεωρώ ότι άμα είχαν γίνει αυτά σωστά ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή θα ήταν στην επόμενη φάση άνευ παιχνιδιού. Έχει συμβεί και με άλλα σωματεία από πολλές χώρες. Είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να συνεχίσουν να το κυνηγάμε.
Πριν από την κλήρωση έχω την πεποίθηση ότι η UEFA θα ξαναδεί το θέμα και θα βγάλει την οριστική απόφαση για την τιμωρία της Μέταλιστ, απλά πρέπει και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να συνεχίσουν τον αγώνα και να το κυνηγήσουν όσο πάει, να μην εγκαταλείψουν καμιά προσπάθεια. Έχω πάντως την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί. Η απόφαση μπορεί να βγει από αύριο(Πέμπτη) το πρωί».