Ελπίζω να κατάλαβε και ο τελευταίος πως αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τον λυπάται κανένας. Η ομάδα του Στέφενς είναι πάρα πολύ καλή και έχει σωστή νοοτροπία. Έχει προσωπικότητα, ποιότητα και σωστή κατανομή στις ηλικίες.

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε, μπορεί να προκριθεί στα χαρτιά, αλλά σήμερα αυτό είναι κάτι που δε με απασχολεί. Η Μέταλιστ ήταν πιο καλή εκτελεστικά και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Σε άλλον τομέα δεν ήταν πιο καλή από τον ΠΑΟΚ, παρότι έχει τον ίδιο προπονητή οκτώ χρόνια και εννέα φορές το μπάτζετ του. Αυτή είναι η αλήθεια των αριθμών.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα στο Χάρκοβο ήταν καλύτερός της, απειλήθηκε λιγότερο και παραλίγο να ανατρέψει και το εις βάρος του σκορ, αν ο Νέσιντ σκόραρε από τα δύο μέτρα. Ο Νέσιντ δήλωσε και αυτός παρόν, γιατί με την εικόνα που είδα την είχα την αγωνία μου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία στο Χάρκοβο, μπορώ να παρουσιάσω πολλά αν, αλλά δεν κάνει.

Εγώ θα πω και θα γράψω, πως σε πρώτη φάση σε σχέση με το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι, αντέδρασε καλά όταν δέχτηκε γκολ και δε δέχτηκε φάσεις σε ανοιχτό γήπεδο.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε σε καλύτερη μέρα τον Λούκας και τον Ολίσε μπορεί να είχε κάνει μεγάλη ζημιά. Ο Λάζαρ εκπληκτικός, ο Τζιόλης και οι στόπερ σοβαροί, γενικά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα και μάλιστα καλή.

Και έρχεται ο Στοχ. Ακριβώς εκεί που του έλειπε το κάτι παραπάνω γιατί ο Λούκας θα ανέβει αυτό δεν αλλάζει.

Ο Στοχ, είναι 23χρονών με ρήτρα που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ και παραστάσεις πολλές για την ηλικία του. Είναι βασικός την ώρα που ο Βάις βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο, αλλά δε με πειράζει επικοινωνιακά το θέμα έτσι όπως θα το παίξει ο Τύπος.

Ο αθλητικός Τύπος κοιμίζει τους οπαδούς και όταν θα ξυπνήσουν, θα δούνε έναν ΠΑΟΚ που δεν τον περίμεναν ποτέ.

Και ο Σαββίδης, το έβαλε το χέρι στη τσέπη για αυτόν. Ενάμιση εκατ. ευρώ συμβόλαιο έχει και το πληρώνει.

Άντε πρέπει να πάω αεροδρόμιο.