Facebook Pixel Αποκλεισμός στα πέναλτι!
| 2013-08-07 23:27:00

Αποκλεισμός στα πέναλτι!

Αποκλεισμός στα πέναλτι!

«Ντου στα Αποδυτήρια» αμέσως μετά την ρεβάνς και το 1-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μέταλιστ. 

Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Οι προκρίσεις κατακτώνται ή χάνονται μόνο από τα αποτελέσματα. Από το ποιος έβαλε ή έφαγε περισσότερα γκολ. Ούτε από τις εντυπώσεις, ούτε από τις χαμένες ευκαιρίες, ούτε από τίποτα.

Εδώ, λοιπόν, το συνολικό σκορ Μέταλιστ – ΠΑΟΚ ήταν 3-1. Ας τα βάλουμε, όμως, λίγο κάτω τα πράγματα.

Το χέρι

Στο πρώτο παιχνίδι η Μέταλιστ προηγήθηκε με πέναλτι από το χέρι του Βίτορ. Κι εκεί τα παράτησε ο ΠΑΟΚ που έφαγε μετά το δεύτερο γκολ.

Έκλεισε τα μάτια

Απόψε στην ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε στο ίδιο χρονικό σημείο ακριβώς να προηγηθεί κι αυτός με πέναλτι. Ο διαιτητής, όμως, έκλεισε τα μάτια στο 44 και δεν το έδωσε.

Έβαλε και γκολ

Αν, λοιπόν, ο δικέφαλος έκανε πριν βγει το ημίχρονο το 0-1, τότε τι θα γινόταν στο β’ μέρος; Στο οποίο ούτως ή άλλως έβαλε γκολ, αυτό του Νέσιντ.

Πάλεψε

Και ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, αυτή τη φορά δεν τα παράτησε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συνέχισε να παλεύει και να επιτίθεται. Μάλιστα, είχε ευκαιρία κάνα πεντάλεπτο πριν το φινάλε να κάνει και το 1-2, πάλι με τον Νέσιντ.

Από τα πέναλτι

Από πού κρίθηκε η πρόκριση, λοιπόν; Ουσιαστικά από τα πέναλτι! Από αυτό που δόθηκε στην Μέταλιστ στην Τούμπα κι απ’ αυτό που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό.

Κι όλα τα άλλα, ποιος έπαιξε καλύτερα, ποιος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, ποιος έκανε περισσότερα λάθη κλπ., τα ακούω βερεσέ. Εδώ μετράει η ουσία. Και η ουσία είναι τα γκολ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags