Την ιστορική εκπομπή που μεταδιδόταν απ' τη ΝΕΤ (όταν, εν πάση περιπτώσει, δεν υπήρχαν απεργίες). Το μοναδικό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Αυγούστου ή αν θα πάει για πιο μετά (ίσως μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ομάδας στις 6 Σεπτεμβρίου). Η "Αθλητική Κυριακή" και η εκπομπή του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι, αν έτσι εξελιχτούν τα πράγματα, οι αθλητικές εκπομπές που θα βγάζει ο προσωρινός δημόσιος τηλεοπτικός φορέας.

Με περιγραφή ή στα "μουγγά" το Παγκόσμιο στίβου;

Το ότι η Δημόσια Τηλεόραση μπόρεσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της μετάδοσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου είναι θετικό γεγονός. Το θέμα είναι ο τρόπος, με τον οποίο θα γίνουν οι "μαραθώνιες" μεταδόσεις του πρωϊνού και του απογγευματινού προγράμματος της διοργάνωσης, η οποία ξεκινάει το Σάββατο και ολοκληρώνεται στις 18 Αυγούστου. Για το γεγονός αυτό τηρείται "σιγήν ιχθύος" με τα ενδεχόμενα να είναι δύο. Είτε οι μεταδόσεις (τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθούν οι πρώτες προσλήψεις) θα γίνουν με φυσικό ήχο ή θα γίνει η έκπληξη και θα ακούσουμε φωνές συναδέλφων.

Με Σπυρόπουλο στο ξεκίνημα Μπουντεσλίγκα

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα κάνει την περιγραφή της πρεμιέρας των μεταδόσεων της Μπουντεσλίγκα στον ΟΤΕ TV που θα γίνει αύριο βράδυ (21.30) στον ΟΤΕ TV. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι το Μπάγερν Μ.- Γκλάντμπαχ, ενώ στις αρχές της εβδομάδας θα αποφασίσουν στον ΟΤΕ ποιός θα περιγράψει τον πρώτο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ. Το Λίβερπουλ-Στόουκ, το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 14.45.