Facebook Pixel Και αυτόν θέλει η ΑΕΚ!
| 2013-08-10 20:53:00

Και αυτόν θέλει η ΑΕΚ!

Και αυτόν θέλει η ΑΕΚ!

Σε έναν επιθετικό που είχε βρεθεί και παλαιότερα στο στόχαστρο της στρέφεται η ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της...

Από την αρχή της ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ υπήρχε θέμα με την στελέχωση της επιθετικής γραμμής των κιτρινόμαυρων. Από το παλαιό έμψυχο υλικό ο μόνος που είχε μείνει ήταν ο Μιχάλης Παυλής και σταδιακά η Ένωση άρχισε να ενισχύεται με παίκτες όπως ο Μούργκα, ο Ράμα, ο Μπρεσεβιτς και πρόσφατα με τον νεαρό Θαναηλάκη.

Ωστόσο, η ΑΕΚ έψαχνε πάντα έναν επιθετικό εργαλείο που θα μπορεί με την εμπειρία του και το αγωνιστικό του προφίλ να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτός ο επιθετικός όπως φαίνεται δεν είναι ο Κροάτης Μπρέσεβιτς, ο οποίος σύμφωνα με την στήλη Sportdog Penalty, δημιουργεί ερωτηματικά ως τώρα.

Η στήλη μάλιστα αναφέρει ότι η ΑΕΚ επανεξετάζει σοβαρά στράικερ που το όνομά του έπαιξε και παλαιότερα στα μεταγραφικά της.Ο λόγος για τον Θανάση Τσίγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το όνομα του Τσίγκα είχε ακουστεί στα τέλη Ιουνίου και τότε το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στην Ένωση. Ωστόσο το όνομά του δεν προκρίθηκε τότε.

Λέτε τώρα που η ΑΕΚ θα μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της να έχουμε και την προσθήκη του 31χρονου επιθετικού;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags