Facebook Pixel «Ο Παπαλουκάς ξέρει τη συνταγή»
Μπάσκετ
| 2011-03-28 18:15:00

«Ο Παπαλουκάς ξέρει τη συνταγή»

«Ο Παπαλουκάς ξέρει τη συνταγή»

Για τα ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι κάνοντας ειδική μνεία στην εμπειρία του Θοδωρή Παπλουκά.

"Έχουμε βιώσει τόσο διαφορετικά συναισθήματα, που είναι δύσκολο να το περιγράψει κανείς. Μετά από όλα αυτά είμαστε στο 1-1. O Ολυμπιακός θα έρθει στην Ιταλία με έξτρα δύναμη και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι", επισήμανε ο προπονητής της Σιένα και συνέχισε:

"Ο Παπαλουκάς για παράδειγμα, έχει παίξει σε οκτώ Final Four και ξέρει τη... συνταγή. Θα έχουμε τα συναισθήματά μας στο υψηλότερο επίπεδο και πρέπει να τα κατευθύνουμε κατάλληλα για να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ, αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε.

Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει. Η ομάδα αυτή με τους παίκτες που έχει, κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να παίξει καλά. Χάρη στη σκληρή δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες, μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα αν παίξουμε σαν ομάδα και έτσι πρέπει να παίζουμε στην Ευρωλίγκα, στην Ιταλία και σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Αυτές οι βραδιές είναι μεγάλες για την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, θα έχουμε περισσότερες τέτοιες νίκες στο μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εδώ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags