Το tuttomercatoweb.com γράφει:

Μετά από μερικές εβδομάδες της αναμονής για τον Bruno Cirillo ήρθε η υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Ο πρώην αμυντικός της Μετς ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει στην ΑΕΚ, μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 έως και το 2007. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Tuttomercatoweb

Το gazzetta.it συμπληρώνει:
Μετά από 6 χρόνια ο Bruno Cirillo επέστρεψε στην ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα επισημοποίησε την ετήσια σύμβαση της με τον Ιταλό πρώην αμυντικό της Inter, της Λέτσε, της Ρετζίνα και της Σιένα. Μετά την πρώτη εμπειρία στην Αθήνα, ο αμυντικός στόπερ αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λεβάντε, ΠΑΟΚ, Αλκή και την γαλλική Μέτς. «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είχα πάντα στο μυαλό για γυρίσω στην ΑΕΚ. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ να τιμήσω το συμβόλαιο μου και την φανέλα της ομάδας» λέει ο έμπειρος αμυντικός.

Το calciomercato από την πλευρά του σημειώνει:

O Bruno Cirillo επιστρέφει στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Για τον Τσιρίλο είναι μια δυναμική επιστροφή στην ομάδα της οποίας την φανέλα φόρεσε την διετία 2005-2007.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr