«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, έχουμε στον όμιλο δύο ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπατζετ από εμάς, τόσο η Παρί, όσο και η Μπενφίκα είναι πολύ δυνατές ομάδες. Όσο για την Άντερλεχτ, δεν είναι ο ευκολότερος αντίπαλος από το 4ο, όμως δεν είναι και Νάπολι ή Σοσιεδάδ.

Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε ένα δυνατό ρόστερ που αν παίξει αναλογικά με τις δυνατότητές του θα καταφέρει να αντεπεξέλθει. Θα γίνουν ακόμα και δύο προσθήκες μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτοί θα μας βοηθήσουν πιστεύω αρκετά.

Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί, έχει και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή και ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα μεγαλώνει. Θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, να κάνουμε και την υπέρβαση στην Ευρώπη. Τα τελευταία δύο χρόνια φτάσαμε στην πηγή, όμως είτε για ένα βαθμό, είτε για ένα γκολ στις καθυστερήσεις δεν τα καταφέραμε. Φέτος ελπίζω πως θα αξιοποιήσουμε το καλό υλικό που έχουμε και θα τα καταφέρουμε.

Βέβαια, όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο να είσαι ανταγωνιστικός και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, όμως εμείς το έχουμε κάνει στο παρελθόν και πρέπει να τα επαναλάβουμε και φέτος. Μία ομάδα, για να είναι παντού ανταγωνιστική χρειάζεται χρόνια δουλειάς και χτίσιμο. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα προχωρήσουμε, θα αντέξουμε τις δυσκολίες και θα πάμε καλά σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Το θέμα είναι να πάρεις την πρόκριση. Στην συνέχεια, είναι νοκ άουτ αγώνες και εκεί όλα γίνονται. Το κλειδί είναι τι θα κάνεις στην αρχή, στα 6 παιχνίδι των ομίλων. Στην συνέχεια, μπορούμε να ενισχυθούμε, να δουλέψουμε και να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Όπως είπα και πριν, πιστεύω στην ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η απόκτηση 2 παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Από κει και πέρα, ποτέ δε ξέρεις τι θα έρθει. Μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, όλα είναι ρευστά

Όσο για την ομάδα νέων, δείξαμε και από πέρσι πως έχουν μπει οι υποδομές. Καταφέραμε να φτάσουμε μακριά και θέλουμε φέτος να επαναλάβουμε μία αντίστοιχη πορεία, ίσως και ακόμα καλύτερη. Έχουμε κάνει ότι χρειάζεται, δουλεύουμε πολύ και πιστεύω πως παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για ακόμα μία διάκριση της ομάδας».