Facebook Pixel «Φαβορί η ΑΕΚ!»
| 2013-09-02 23:48:00

«Φαβορί η ΑΕΚ!»

«Φαβορί η ΑΕΚ!»

Όχι και τόσο εύκολο χαρακτήρισε τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ, ο Γιώργος Φαμέλης, παλαίμαχος άσος της Ένωσης και τεχνικός διευθυντής αντιπάλου των "κιτρινόμαυρων" του Αστέρα Βάρης.

«Ως ποδοσφαιριστής έχω τεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ. Σίγουρα από τη θέση που κατέχω είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Για την ομάδα μας είναι μεγάλη τιμή να έχουμε αντίπαλο τη μεγάλη ΑΕΚ. Πιστεύω ότι έτσι νιώθουν και οι υπόλοιπες ομάδες, διότι η Ένωση εκτός από ιστορία και όνομα, είναι το φαβορί», δήλωσε αρχικά ο Φαμέλης.

famelis-e1368015524812Όσον αφορά τον όμιλο τόνισε: «Ο όμιλος είναι καλός για μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα. Σε αυτές τις κατηγορίες μετράει πολύ η σταθερότητα».

Ο Αστέρας Βάρης έχει τεθεί αντιμέτωπος στο παρελθόν με ομάδες του ομίλου, οπότε έχει κάποια εικόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον παλαίμαχο μέσο της ΑΕΚ, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο! «Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και σίγουρα θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο από την προηγούμενη σεζόν», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για την ενίσχυση του Κυανού Αστέρα Βάρης, είπε: «πήραμε έμπειρους παίκτες αλλά και νεαρούς με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης».

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags