Facebook Pixel «Ναι ρε, είμαστε φαβορί»
| 2013-09-08 09:03:00

«Ναι ρε, είμαστε φαβορί»

 «Ναι ρε, είμαστε φαβορί»

Δεν το λένε οι παίκτες -ή μάλλον το λένε, αλλά όχι… φωναχτά- αλλά εμείς οφείλουμε να το πούμε! Είμαστε φαβορί, είμαστε σε καλή κατάσταση, οι υπόλοιπες ομάδες δεν μας τρομάζουν και πάμε να πάρουμε το (καλό) μετάλλιο! Γράφει ο Βασίλης Παπανδρέου.
 

Το ματς με την Τουρκία ήταν δεδομένο ότι θα έθετε το "μέτρο" για τις δυνατότητες της Εθνικής μας. Όχι γιατί η Τουρκία είναι υπερδύναμη, ούτε προφανώς επειδή μια νίκη απέναντι στους Τούρκους έχει την παραμικρή μη αθλητική προέκταση. Ο αγώνας όμως, για τους Τούρκους ήταν "τελικός", η Εθνική πήγαινε στο γήπεδο με τον απόλυτο ηγέτη της στο ξενοδοχείο και παράλληλα ο απόηχος από το τελευταίο 5λεπτο κόντρα στην -ανεκδιήγητη- Ρωσία, όταν δεχθήκαμε επί μέρους σκορ 9-22 ηχούσε σαν καμπανάκι για το πόσο συνεπής θα είναι στα δύσκολα η ομάδα του Τρινκιέρι. Και ήταν… Κάτι παραπάνω από συνεπής για την ακρίβεια!

Είναι δεδομένο ότι αυτό που παρουσιάζει η Τουρκία στη Σλοβενία είναι κάτι σαν μπάσκετ, αλλά στα χαρτιά μια ομάδα που έχει Τούρκογλου, Ιλιάσοβα, Ασίκ, Ερντέν και Πρέλτζιτς στον παρκέ και τον Τάνιεβιτς, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στον πάγκο, ε… δεν τη λες και εύκολο αντίπαλο! Απέναντι σε όλα αυτά λοιπόν και με τα δημοσιεύματα για το ρίσκο του Τρινκιέρι να πάρει μόνο 4 guard στην αποστολή να κάνουν την επανεμφάνισή τους, η Ελλάδα μπήκε στο παρκέ με 11 παίκτες και "κατάπιε" αμάσητους τους Τούρκους.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags