Το θέμα έφτασε στα αυτιά του σκύλου από την πιάτσα των ατζέντηδων, καθώς οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του Μασάντο ακόμα και τώρα!

Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του ακόμα και τώρα, που (θεωρητικά) θα έλεγε κάποιος πως η ομάδα δεν αλλάζει.

Για αυτό και το τελευταίο 48ωρο έχουν... φουντώσει τα σενάρια που θέλουν ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έχει δείξει ενδιαφέρον, καθώς οι σύλλογοι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συνδυάζουν δύο σε ένα: και έχουν περιθώριο πέντε ημερών ακόμα για να κάνουν μεταγραφές, αλλά και διαθέτουν μπόλικο... μαρούλι!

Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έδωσε ένα κάρο λεφτά για την απόκτηση του Μασάντο και δεν σκοπεύει να τον... χαρίσει! Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα των ΗΑΕ και η πρόταση που ίσως φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπορεί να είναι εξαιρετική.

Και, τότε, μην έχετε αμφιβολία ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα χαιρετίσουν τον Πορτογάλο άσο, καθώς όσο και αν προσπάθησε στο διάστημα που βρίσκεται στο Λιμάνι, δεν θα έλεγε κάποιος ότι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Με τον Μίτσελ, μάλιστα, να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από πιθανή αποχώρησή του...