Η συνέντευξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο "ΕΓΩ", που βρέθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, είχε πολλά σημεία που πέρασαν απαρατήρητα.

Ο Γιούρκας, που ποτέ δεν μασάει τα λόγια του και έχει αποδείξει πως δεν κομπλάρει με τίποτα, δεν αναφέρθηκε μόνο στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Που, για όποιον δεν το θυμάται, σχολίασε ότι σε κάποια φάση της ζωής του, λόγω της δημοσιότητας και των πολλών χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια του, είχε καβαλήσει κι εκείνος λίγο το καλάμι!

Δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως, καθώς σε ερώτηση για τον τύπο γυναίκας που του αρέσει, ο Σεϊταρίδης αποκάλυψε ότι είναι οι μελαχρινές. Δεν δίστασε, μάλιστα, να δώσει συγκεκριμένα παραδείγματα, λέγοντας ότι του αρέσει πολύ η Έφη Κυριάκου, η Όλγα Φαρμάκη και η Θωμαή Απέργη.

Στην Κυριάκου, βέβαια, βρήκε και κάτι αρνητικό... Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του Γιούρκα, για τον τύπο της γυναίκας που του αρέσει. Ο οποίος, μεταξύ μας, δεν είναι πολύ μακριά από τον τύπο γυναίκας που αρέσει και στον σκύλο:

"Μου αρέσουν πολύ η Έφη Κυριάκου (αν και αδυνάτισε), η Όλγα Φαρμάκη και η Θωμαή Απέργη. Γενικά, προτιμώ τις μελαχρινές [...] Δεν μπορώ να καταλάβω τη μόδα που θέλει τις γυναίκες πετσί και κόκαλο. Εκτός των άλλων, είναι και επικίνδυνο για την υγεία τους".