Πρόκειται για το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις και απλές ανακοινώσεις κριτικής, αλλά ανακοινώσεις με λόγια που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψης για συγχώρεση σε αυτό που έκανε ο Εργκους Κάτσε.

Ο νεαρός Αλβανός μέσος είναι πλέον ανεπιθύμητος στον ΠΑΟΚ. Θεωρείται απίθανο να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το περιεχόμενο του συνόλου των ανακοινώσεων των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δείχνει την απόφασή τους να τον βγάλουν από την καρδιά τους οριστικά και αμετάκλητα.

Και η άμεση αντίδραση των οπαδών του «δικέφαλου» έχει διευκολύνει και τη θέση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην απόφαση που πρόκειται να πάρει μετά την απολογία του αθλητή.

Βέβαια, η θέση του επίσημου ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε απλή αλλά ούτε και εύκολη. Το θέμα έχει ξεφύγει εκ των πραγμάτων από τα αθλητικά πλαίσια και βάζει σε κίνδυνο πολλά. Γι' αυτό και η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι σήμερα, προκειμένου και χρόνο να κερδίσει αλλά και για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ο Κάτσε πάντως με τις ενέργειές του και τις αντιδράσεις του μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και βοήθησε ακόμη και τον πιο δυσκολόπιστο να αντιληφθεί ότι τίποτε δεν έγινε από αφέλεια ή κατά λάθος.

Και η άμεση και καθημερινή σχεδόν στήριξη Αλβανών επωνύμων προς το πρόσωπό του λέει πολλά. Και αν τις πρώτες ώρες ενοχλήθηκε και έθεσε θέμα ο Σέρβος Βούκιτς, σήμερα που μιλάμε είναι ενοχλημένοι και θυμωμένοι όλοι σχεδόν οι Ελληνες παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Και αυτό αποτελεί την ταφόπλακα στην όποια ελπίδα παραμονής του αθλητή στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός δε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πωλητήριο και τον πουλάει όσο-όσο, επίσης λέει πολλά.

Ποτέ δεν ανατράπηκε

Και στην παγκόσµια ιστορία του αθλητισµού ποτέ κανένας αθλητής, προπονητής ή παράγοντας δεν κατάφερε να επιβιώσει όταν οι οπαδοί τον καταδίκασαν στη συνείδησή τους. Και όλες αυτές τις µέρες ο Κάτσε έχει ενηµερωθεί για τα πάντα από τους παιδικούς του κυρίως φίλους εδώ στη Θεσσαλονίκη.

ΖΟΡΑΝ ΚΑΙ... ΖΟΡΑΝ

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα έχει δίπλα του τον Ζόραν Λόντσαρ ως βοηθό και διερµηνέα. Δεν θα µπορούσε ο πρόεδρος του Αρη Δηµήτρης Ηλιάδης να βρει πιο ισχυρή ασπίδα, πιο ισχυρό διαβατήριο για τον νέο προπονητή που επέλεξε. Και αυτό διότι πέρα από τη σηµαντική του προσφορά ως ποδοσφαιριστής, ο Λόντσαρ ήταν και είναι από τους πιο αγαπηµένους των οπαδών του Αρη στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Και αποδεικνύεται πως δεν ήταν τυχαίο το πέρασµα του Λόντσαρ από τη Θεσσαλονίκη και τα γραφεία του Αρη πριν από είκοσι µέρες περίπου.

SMS

Το ότι ξεχνάει τον Φώτση στον πάγκο, τον Μπουρούση, δεν έχει ευθύνη ο Τρινκιέρι. Καµία. Η επιλογή να ταπεινωθούν όλοι οι Ελληνες και να επιλεγεί ο σινιόρε ήταν εξαιρετική. Αλλά αυτό βοήθησε τις ελληνικές εξαγωγές. Ο Γιαννάκης στην Κίνα, ο Αλεξανδρής στην Ιορδανία κλπ., κλπ.

Το ότι δεν µιλάει µε τον Παπανικολάου και τον Λιµνιάτη είναι φανταστικά σενάρια εκείνων που δεν γουστάρουν τον Βασιλακόπουλο.

Το ότι τον έκανε γιο γιο ο Πιανιτζιάνι στο µατς µε την Ιταλία και τον έπαιξε για πλάκα ο προπονητής της Φινλανδίας Γεράσιµος Βεντούρης (ίδιος είναι ο µπαγάσας) είναι αθλιότητες εκείνων που δεν γουστάρουν και δεν θέλουν να πετύχει η εθνική οµάδα.

Και τι δήλωσε ο κόουτς; «Είναι θέµα software και όχι hardware. Σαν να χάσαµε τις συνδέσεις µας το τελευταίο 48ωρο». Πηγαίνετε µαζί µε τον Βασιλακόπουλο και τηλεφωνήστε στο 11880.

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

Ακούµε δυο µέρες τώρα: Κακή άµυνα, κακή ψυχολογία, κακές επιλογές, άστοχες αλλαγές, ξεχασµένοι παίκτες στον πάγκο κλπ.,κλπ. Σύµφωνα µε τους νόµους της ζωής και της φυσικής και του αθλητισµού κάποιος πρέπει να ευθύνεται για όλα αυτά. Αλλά δεν ακούς κανένα όνοµα. Αοριστολογίες µόνο µετά τις απανωτές ήττες από Ιταλία και Φινλανδία. Η απόλυτη Τρι(κυµία)νκιέρι.

Πηγή: Goal