Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Δέλλας!
| 2013-09-11 12:12:00

"Τρελάθηκε" ο Δέλλας!

"Τρελάθηκε" ο Δέλλας!

Με αυτά τα παιδιά ο Δέλλας πρέπει να έχει αγανακτήσει. Και η τελευταία εµφάνιση των πιτσιρικάδων απέναντι στο Χαϊδάρι τη Δευτέρα τον έβγαλε από τα ρούχα του.
 

Ο «Τράι» τους έδωσε µία ακόµα ευκαιρία να αποδείξουν αν αξίζουν να παίξουν στην ΑΕΚ της νέας εποχής, όµως τα αποτελέσµατα ήταν πάλι ίδια και απαράλλαχτα.

Το έζησε έντονα το µατς ο κόουτς της Ενωσης και ελάχιστες φορές κάθισε στον πάγκο για να ηρεµήσει.

Σε αρκετά σηµεία του αγώνα ο Δέλλας δεν µπορούσε να διανοηθεί πολλά απ' όσα έβλεπε να συµβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Λάθος πάσες, αργές κινήσεις σε σκέψη και σε εκτέλεση ανάγκασαν τον «Κολοσσό» να µην κρύψει τη δυσανασχέτησή του και να ανεβάσει την φωνή του σε υψηλά επίπεδα. Ουδείς γλίτωσε από τα σχόλιά του, τα οποία αφορούσαν το αγωνιστικό κοµµάτι και σε όλους προσπάθησε να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες, προκειµένου να γίνει πιο εύκολος ο τρόπος ανάπτυξης της οµάδας.

Είναι προφανές ότι ο Δέλλας έχει τεράστιες αντοχές ως προπονητής (όπως είχε και ως ποδοσφαιριστής), προκειµένου να καταφέρει να βγάλει από τον κάθε ποδοσφαιριστή τα προσόντα του και να τα αναδείξει.

ατά έναν µεγάλο βαθµό έχει δείξει µεγάλη υποµονή, αφού είναι πεισµατάρης, εργατικός και αρκετά φιλόδοξος. Πλέον, τα φιλικά έφτασαν στο τέλος τους και ο καθένας ό,τι ήταν να δείξει το έδειξε...

Τα «πυρά» του Δέλλα δέχθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός της Ενωσης δεν κάνει διακρίσεις και δεν κοιτάει ονόµατα, αφού τον χαρακτηρίζει η αίσθηση της ισονοµίας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags