Facebook Pixel Μήνυση και αγωγή στον ΣΚΑΪ αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΟ
| 2013-09-11 16:30:00

Μήνυση και αγωγή στον ΣΚΑΪ αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΟ

Μήνυση και αγωγή στον ΣΚΑΪ αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΟ

Σε μετωπική σύγκρουση αποφάσισε να έρθει η διοίκηση της ΕΠΟ με τον ΣΚΑΙ και κατά συνέπεια με τον Παναθηναϊκό, αφο βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, η ομοσπονδία θεωρεί ότι κανάλι και ΠΑΕ συνδέονται, παρότι τόσο από το Νέο Φάληρο, όσο και από την «πράσινη» ΠΑΕ η ταύτιση αυτή διαψεύδεται σε όλους τους τόνους.

Στο Δ.Σ της ομοσπονδίας την Τετάρτη 11/9 αποφασίστηκε να κατατεθεί μήνυση και αγωγή στον τηλεοπτικό σταθμό, στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και πιθανόν στον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, για όσα είπαν σε δελτίο μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βέροια.

Το θέμα έφερε στο Δ.Σ ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής (ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης) λέγοντας μεταξύ άλλων: "Πρέπει να υπερασπιστούμε το κύρος της ΕΠΟ, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όριο, προτείνω να γίνουν αγωγές και μηνύσεις. Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί;"

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο β. αντιπρόεδρος Γ. Βούρβαχης ο οποίος είπε ότι από τώρα και στο εξής το κανάλι θα παρακολουθείται και ότι λέγεται θα αντιμετωπίζεται με μηνύσεις και αγωγές.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags