Facebook Pixel Σύσκεψη Ενώσεων στην ΕΟΠΕ
| 2013-09-12 23:57:00

Σύσκεψη Ενώσεων στην ΕΟΠΕ

Σύσκεψη Ενώσεων στην ΕΟΠΕ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων διοργανώσεων (Διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη) για το 2013, η Επιτροπή Μπιτς Βόλεϊ, θέτει άμεσα σε εφαρμογή τον προγραμματισμό για το καλοκαίρι του 2014, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε τόσο πρώιμο στάδιο.

Όπως ακριβώς είχε εξαγγελθεί μέσω της ΕΟΠΕ, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένο στο κορυφαίο Ολυμπιακό άθλημα της άμμου με την διοργάνωση ημερίδας που φέρει τον τίτλο Beach Volleyball Day με θέμα τις «Εθνικές Ομάδες και Διοργανώσεις Beach Volley 2014».

Η Επιτροπή Μπιτς βόλεϊ ξεκινάει από νωρίς τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς θέλοντας να κερδίσει το «στοίχημα» για την παρουσίαση ακόμα πιο άρτιων διοργανώσεων το προσεχές καλοκαίρι.

Και επειδή αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την συνεργασία όλων των φορέων, η Ομοσπονδία καλεί σε δημόσιο διάλογο τους αθλητές, τους εκπροσώπους τους, τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, τους διοργανωτές, τα σωματεία Μπιτς Βόλεϊ, τους Εκπρόσωπους της διαιτησίας, αλλά και τους Εκπρόσωπους Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/9 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ (Ολυμπιακό Ανοικτό Κολυμβητήριο, Μαρούσι) ενώ θα ακολουθήσει και η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Μπιτς Βόλεϊ. Της συζήτησης θα προηγηθούν συναντήσεις της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ της ΕΟΠΕ ως ακολούθως:

09:30-10:30: Συζήτηση Προπονητών & Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ
10:30-11:30: Συζήτηση Αθλητών και Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ ΕΟΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags