Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή η εβδομάδα κύλησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, οι τελευταίες εβδομάδες, οι τελευταίοι τρεις μήνες από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Μεντιλίμπαρ… Η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι εκπληκτικό το κλίμα στην ομάδα. Έχουν σταματήσει από την επόμενη μέρα της πρόκρισης οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια. Είναι μία δύσκολη μετάβαση από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ένα ματς για πρωτάθλημα, το πρώτο από τα τρία εναπομείναντα, τρία ντέρμπι που πρέπει ο Ολυμπιακός, είναι αναγκασμένος να τα κερδίσει, για να πάρει το πρωτάθλημα μέχρι τον τελικό του Conference League, στις 29 Μαΐου. Υπάρχει μπόλικος δρόμος μέχρι τότε. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ξεχωριστό κίνητρο για τον καθένα, αφού η κατάσταση αυτή γλυκαίνει τους πάντες και παράλληλα να προετοιμαστεί για τον τελικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από τη μία, υπάρχουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που είναι εκτός ρυθμού και ξεκούραστοι, από την άλλη τα παιδιά που θα παίξουν σήμερα, δεν είναι ότι έχουν ρυθμό, για παίκτες όπως ο Ναβάρο ή ο Ζέλσον. Ο Μεντιλίμπαρ, από τη στιγμή που έχει ανοίξει το ροτέισον, του πιάνει αυτό και έχει αποδείξει ότι υπολογίζει όλους τους παίκτες. Μόνο ο Καμπράλ δεν παίζει. Λίγο ή πολύ θα παίξουν, ακόμα και ο Αποστολόπουλος, που είχε πολύ καλό πρόσωπο, έχοντας ένα παιχνίδι Κυπέλλου πριν από χρόνια με την πρώτη ομάδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός θα πάει να κάνει το παιχνίδι του, με πίεση ψηλά, που το έκανε και στην Τούμπα, να χτυπήσει στην πλάτη του ΠΑΟΚ, όπως έκανε με την Άστον Βίλα, με παίκτες ικανούς όπως ο Ναβάρο ή ο Ελ Κααμπί, που μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και θα προσπαθήσει να βρει ένα γρήγορο γκολ για να προηγηθεί ή για να μπορέσει να ψάξει και ένα δεύτερο γκολ, για να μπορέσει να ξεκολλήσει από την 4η θέση που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόουτς σε ιστορική ομάδα ο Νικοπολίδης! Νο1 επιλογή για Ολυμπιακό ο Χοσέλου

Ακούστε τι άλλο είπε για την ενδεκάδα και για το ενδεχόμενο παραμονής των Κάρμο/Όρτα: