ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Επιστρέφει από την νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην  Super League 2. Όπως κυκλοφορεί μάλιστα στην μανατζερική πιάτσα, ο νέος ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος και επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης της ψηφιακής εταιρίας Ιndigital) Κώστας Ρούπτσος, έχει καταλήξει και στον προπονητή που θα... τρέξει τον Πανιώνιο από την νέα σεζόν. Ο εκλεκτός του είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης! Απομένει να δούμε αν βοηθός του Νικοπολίδη θα είναι ο σημερινός προπονητής της Κ19 μπιγκφοράτης ομάδας (όπως ακούγεται).

ΧΟΣΕΛΟΥ: Ο ... ήρωας που ήρθε από τον πάγκο και με δυο δικά του γκολ έστειλε την Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε σήμερα να έπαιζε στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από την Εσπανιόλ! Όταν το καταλανικό κλαμπ υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν,  προσπάθησε να απαλλαγεί από αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες του με υψηλά συμβόλαια (τελικά αποχώρησαν εννιά, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο). Κάπως έτσι ο Βιλένα ήρθε με transfer fee 3.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό ενώ ο Ολυμπιακός λόγω Κορδόν και Μαρτίνεθ (πρώην κόουτς της Εσπανιόλ) έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τρεις και συγκεκριμένα τον σέντερ φορ Χοσέλου, τον κεντρικό μέσο Ντάρντερ και τον αριστερό μπακ Πεντρόσα. Ο πρώτος πήγε με loan fee 500.000 ευρώ για αναπληρωματικός στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο δεύτερος πουλήθηκε αντί 8.000.000 ευρώ στην Μαγιόρκα και ο τρίτος έμεινε ελεύθερος για την Σεβίλλη! Ειδικότερα όμως, με τον Χοσέλου, σύμφωνα με τον ισπανικό μανατζερικό μύθο, είχε ασχοληθεί προσωπικά ο Αντόνιο Κορδόν, ήταν από τις πρώτες επιλογές του. Έπεσε όμως, στην... κέντα αφού πολύ νωρίς ο Ανσελότι τον ήθελε για το βασικό ροτέισον στη βασίλισσα και ο Χοσέλου στα 33του χρόνια δεν μπορούσε να αρνηθεί το όνειρό του, δηλαδή να πάει στην ομάδα που είναι οπαδός της απο μικρό παιδί, έστω και ως ρεζέρβα και με μονοετή δανεισμό του. Βέβαια η σεζόν που κάνει με 46 συμμετοχές - 16 γκολ (9 στην Λα Λίγκα & 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ) τον δικαίωσαν για την επιλογή του. Εμμέσως και τον Αντόνιο Κορδόν που σκέφθηκε το... κόλπο γκρόσο με τον Χοσέλου αλλά έπεσε πάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης!!

 

ΚΟΡΔΟΝ: Παρεμπιπτόντως έστω και με καθυστέρηση, θα πρέπει να δοθούν τα εύσημα στον Ισπανό πρώην αθλητικό διευθυντή των ερυθρολεύκων. Τόσο για τις πανέξυπνες αν κι αμφιλεγόμενες αρχικά κινήσεις τύπου Ιμπόρα / Κίνι (ελεύθεροι, έμπειροι, χαμηλού κόστους και αποδείχθηκε πως σε ένα κανονικό γκρουπ ομάδας όπως έκανε τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ, μπορούν να γίνουν πολύτιμοι ρολίστες), όσο και για το τι είναι αληθινό σκάουτινγκ βρίσκοντας και φέρνοντας τον (άγνωστο ... Μαροκινό Πίπο Ιντζάγκι) Αγιούμπ Ελ Κααμπί σχεδόν με τα μισά λεφτά του συμβολαίου Ελ Αραμπί. Κι αυτός τον έβγαλε ασπροπρόσωπο αφού στην πρώτη ομάδα της καριέρας του που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τίτλους, ο killer Ελ Κααμπί μετράει ήδη 32 γκολ.  Για να μην πούμε για τον βιονικό Έσε, που με τις... διασυνδέσεις του στην Αργεντινή και τα λεφτά του Μαρινάκη (του κόστισε η αγορά του πάνω απο 5 εκατομμύρια) ο Κορδόντον έφερε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ενώ τον ήθελαν σε Ισπανία/Ιταλία/Γερμανία και οι Μπόκα/Ρίβερ. Και πριν ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη ο Αργεντινός, μετά και τις δυο αναμετρήσεις του με την Αστον Βίλα, μιλάνε στην Αγγλία για χαφ των + 30.000.000 ευρώ!!! Αν σε κάποιους απέτυχε ο Κορδόν ήταν στις επιλογές των Σολμπάκεν και Φρέιρε. Εδώ που τα λέμε δεν γινόταν να του βγουν και όλες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με top όνομα ο Μαρινάκης - "Πόρτα" σε Ουάρντα από μεγάλη ομάδα!