Πριν δύο χρόνια, για την 5η αγωνιστική τότε, η Γιουβέντους υποδεχόταν την Μίλαν και μετά από μια επιβλητική εμφάνιση έπαιρνε τη νίκη με 2-0. Ακόμη και σήμερα, κυριολεκτικά σήμερα, ο Αντόνιο Κόντε θυμήθηκε αυτό το ματς στη συνέντευξη Τύπου για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ιντερ.

Το είχε πει και στο παρελθόν ο τεχνικός των Μπιανκονέρι ότι εκείνο το ντέρμπι ήταν η πρώτη σοβαρή ένδειξη που ήθελαν όλοι στην ομάδα, προπονητικό τιμ και παίκτες, ότι δουλεύουν σωστά. Επί 90 λεπτά είχαν στο μισό γήπεδο την πρωταθλήτρια, δεν τα παράτησαν παρά τις χαμένες ευκαιρίες, δικαιώθηκαν στο φινάλε και... άρχισαν να το πιστεύουν ότι μπορούν!

Τώρα, αυτό το Ιντερ-Γιουβέντους αποτελεί μια παρόμοια ευκαιρία για τον Βάλτερ Ματσάρι. Αν θα την πάρει ή όχι, θα το δούμε το Σάββατο. Οι Νερατζούρι, πάντως, αρχίζουν φέτος όπως η Γιούβε τότε: Τραγική προηγούμενη σεζόν, άφιξη προπονητή με όρεξη για δουλειά, ένα ματς την εβδομάδα, χαμηλοί τόνοι.

Καλή η νίκη στην πρεμιέρα με την Τζένοα, καλύτερη αυτή που ακολούθησε στην Κατάνια αλλά μια νίκη το Σάββατο στο derby d' Italia θα τους δώσει πάνω από όλα αυτοπεποίθηση και χρόνο. Θα τους κάνει κι αυτούς να αρχίσουν να πιστεύουν ότι δουλεύουν καλά.

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο gazzetta.gr