Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχελής από τον Δουβλή και μετέτρεψε σε γκολ ο Ρούσεφ. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι «σταχυοφόροι» ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να σκοράρουν, κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν στο 35΄ όταν ο Μιχελής βγήκε τετ α τετ με τον Μπαντίκο ο τελευταίος όμως απομάκρυνε σε κόρνερ το ψηλοκρεμαστό σουτ του πρώτου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τροϊρη με 2η κίτρινη κάρτα. Δύο λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» έχασαν μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να φέρουν το ματς στα ίσα με το σουτ του Μακαρωνά από μακρινή απόσταση να τραντάζει το δοκάρι του Τσαλκιτσίδη.

Το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 72΄ και πάλι με πέναλτι που το κέδισε ο Ρούσεφ και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Επτά λεπτά μετά ο σύλλογος της Ελευσίνας καθάρισε για τα καλά την υπόθεση πρόκριση με τον Βούλγαρο να πασάρει στον Κουσκουνά και τον τελευταίο με πλασέ να κάνει το 3-0.

Η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη κατάφερε στο τρίλεπτο 87΄-89΄ να μειώσει σε 3-2 χάρη στα τέρματα των Μαυρουδή με κεφαλιά και του Ζαχαρόπουλου με πέναλτι, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Τσαλκιτσίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Ευθυμίου, Κουμπαρούλης, Τροϊρης, Μακρίδης (67′ Ριζογιάννης), Μιχελής, Ρούσεφ, Κουσκουνάς (85′ Κρολ), Ραχίμ (80′ Κοκκόλης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Μπαντίκος, Δουβλής (46′ Ζαχαρόπουλος), Λαζούρας, Τούρλος, Νιφαδόπουλος, Μποχώνης, Λημνιός, Μακαρωνάς, Πλατίγκος (28′ Κουβάτσος), Αλεξίου, Κοξαράκης (80′ Μαυρουδής)