Facebook Pixel «Νίκη την Δευτέρα και ό,τι γίνει...»
| 2013-09-15 00:57:00

«Νίκη την Δευτέρα και ό,τι γίνει...»

«Νίκη την Δευτέρα και ό,τι γίνει...»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη στο ματς με την Σλοβενία, στάθηκε στο τρίποντο που δεν ήρθε για να πάμε στο -3 και ζήτησε νίκη με την Κροατία.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ άσχημα ποσοστά. Το μπάσκετ έρχεται τελευταίο σε τέτοιες συνθήκες. Τα 21 επιθετικά ριμπάουντ της Σλοβενίας ήταν το κλειδί. Παίξαμε άσχημα για 28 λεπτά, αλλά μετά είχαμε τη θέληση να επιστρέψουμε. Είχαμε την ευκαιρία με τρίποντο να πλησιάσουμε στους τρεις, αλλά δεν τα καταφέραμε σε αυτό το καθοριστικό σουτ», ανέφερε.

«Πίστευα πως η Ευρωλίγκα είναι η πιο σκληρή διοργάνωση. Όμως μπροστά στο Ευρωμπάσκετ δεν είναι τίποτα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε. Το κάναμε κι εμείς, αλλά με καθυστέρηση», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια στη διοργάνωση, είπε: «Πρέπει να είμαστε ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Να βρούμε τη συγκέντρωση και το κίνητρο για να κερδίσουμε τη Δευτέρα και να περιμένουμε μετά με όσες πιθανότητες έχουμε. Σκεφτείτε να μην κερδίσουμε και να έρθουν τα άλλα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags