Facebook Pixel Το ξανασκέφτεται ο Μπολτ
| 2013-09-19 23:36:00

Το ξανασκέφτεται ο Μπολτ

Το ξανασκέφτεται ο Μπολτ

Παράταση ενός χρόνου σκέφτεται να δώσει, όπως όλα δείχνουν, στην καριέρα του ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά τους Αγώνες του Ριο το 2016.

Ο Τζαμαϊκανός χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των σπριντ βρέθηκε στο Λονδίνο για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του «Faster Than Lightning» (Ταχύτερος από την αστραπή), αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στα μελλοντικά σχέδιά του.

Σημαντικό ρόλο στο τι πρόκειται να κάνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία έπαιξαν και οι θαυμαστές του, που τον παρακίνησαν να συνεχίσει να αγωνίζεται. Και μάλλον δεν δυσκολεύτηκε να αναθεωρήσει, ώστε να δώσει το παρών και στις μεγάλες διοργανώσεις του 2017, ιδιαίτερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.

«Νομίζω ότι θα συνεχίσω και το ίδιο θα κάνουν και οι χορηγοί μου. Το συζήτησα με τον προπονητή μου και μου είπε ότι έχω ακόμη περιθώρια», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μπολτ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να λάβει μέρος και στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 2014, κάτι που θα αποφασίσουν από κοινού με τον Γκλεν Μιλς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags