Και αυτό διότι για δεύτερη διαδοχική μέρα επέλεξε το ίδιο σχήμα στο οικογενειακό διπλό. Στην άμυνα ήταν οι Τσουμάγκας (αριστερός μπακ), Σταθάκης, Τζανετόπουλος (στόπερ), Τσουκαλάς (δεξιός μπακ), τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Κορδέρο, Ανάκογλου, μπροστά τους οι Πλατέλλας (δεξιά), Ντακόλ (δεύτερος επιθετικός), Ράμα (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπρέσεβιτς.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το διπλό της Τετάρτης (που κράτησε περίπου δέκα λεπτά), σήμερα ο προπονητής της ΑΕΚ προχώρησε και σε αλλαγές, αντικαθιστώντας στην πορεία του οικογενειακού διπλού τον Τσουμάγκα με τον Πεταυράκη, τον Τζανετόπουλο με τον Τσιρίλο και τον Ράμα με τον Πόποβιτς.

Πάντως, το γεγονός ότι το σχήμα με το οποίο ξεκίνησε ήταν το ίδιο με αυτό που επέλεξε την Τετάρτη, δείχνει ότι -μπορεί η ενδεκάδα να μην έχει κλειδώσει, αλλά- στο μυαλό του Κολοσσού αυτοί οι δέκα έχουν το προβάδισμα. Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο Δέλλας κράτησε κλειστά και πάλι τα χαρτιά του, καθώς για δεύτερη διαδοχική μέρα μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στον Βούρα και τον Καραγκιολίδη.

Πηγή: aek365.com