«Επρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε με την μπάλα κάτω γιατί αν πήγαινε ψηλά, αυτοί είχαν ψηλούς αμυντικούς και `καθάριζαν' τις φάσεις», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα αρκετή ώρα, γιατί ξέραμε ότι άμα την κυκλοφορούσαμε, θα κάναμε ευκαιρίες. Το κάναμε ως ένα βαθμό, αλλά είχαμε το περιθώριο να το κάνουμε καλύτερα».

Για τις εκτελέσεις των «στημένων» φάσεων από Λούκας και Λίνο στα δύο γκολ, είπε: «Και οι δύο παίκτες έχουν εξαιρετικά στημένα και πόδια, ήταν ένα σημείο οριακό που μπήκαν τα γκολ, γιατί μας έδωσαν τους τρεις βαθμούς».

Οσο για την πορεία στο Europa League; «Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι ανεξαρτήτου ομάδας, κάθε ομάδα πρέπει να κυνηγά την ευρωπαϊκή διάκριση. Είμαστε πολύ πίσω στην Ευρώπη και πρέπει να βελτιωθούμε για να ανέβει η Ελλάδα, να βελτιωθεί το πρωτάθλημά μας και να παίζουν περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και να πάρουμε πόντους για την Ελλάδα».