Ολα τα λεφτά ο Λίνο. Ευτυχώς που έκοψε του Στέφενς και έβαλε μέσα τον Βραζιλιάνο στο Β’ ημίχρονο. Πήρε μόνος του όλη την αριστερή πλευρά και με απανωτές πλαγιοκοπήσεις έδωσε τέμπο και ρυθμό στον ΠΑΟΚ. Στα 36 του χρόνια, γρήγορος, ευέλικτος, ωραίος ντριμπλέρ και με πάσες λουκουμένιες, εξακολουθεί και σ’ αυτή την ηλικία να είναι χάρμα ιδέσθαι. Αυτός γύρισε το ματς και έσωσε τον ΠΑΟΚ από την ξευτίλα και το ρεζιλίκι.

Θα ήταν κρίμα κι άδικο να έχανε ο ΠΑΟΚ απ’ αυτή την ομάδα, που θύμιζε έντονα Κουφάλια, Κρύα Βρύση και θολά νερά... Και όμως λίγο έλειψε να την πάθει τη ζημιά. Νυσταγμένος και ράθυμος σε όλο το Α’ ημίχρονο προσπαθούσε με κάτι καμινάδες να φθάσει στο γκολ και αυτό διευκόλυνε αφάνταστα τους δίμετρους τσουρουκάδες σέντερ μπακ της Σαχτιόρ. Με εντελώς ανύπαρκτο τον Στοχ, με τον Σαλπιγγίδη στον πάγκο και με εξωφρενικά αργό τον Λούκας, του έλειπε παντελώς η διείσδυση, και από τις πλευρές και από τον άξονα. Και όταν έφθασε να χάνει 0-1 με το χαζοπέναλτι που έκανε ο Κατσουράνης, τότε τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο. Η τετράδα της άμυνας ανέβηκε στη σέντρα για να πιέζει και άφηνε πίσω της ένα τεράστιο άδειο χωράφι. Ευτυχώς που οι αντίπαλοι επιθετικοί δεν είχαν την ικανότητα να το εκμεταλλευτούν αυτό. Και ευτυχώς που ο Στέφενς διόρθωσε τις γκέλες που είχε κάνει από την αρχή. Πέταξε έξω κάποιον Τζαβέλλα και έβαλε αριστερά τον Λίνο, έβαλε επίσης μέσα τον Σάλπι και τον Βούκιτς και η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Η αντίπαλη περιοχή γέμισε από άσπρες φανέλες και ο Αθανασιάδης έπαψε να είναι μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο. Μόλις έγινε το 1-1 ήταν θέμα χρόνου, έστω και στο 91’, να γίνει και το 2-1. Το έκανε με γυριστή κουτουλιά ο Βούκιτς αξιοποιώντας την θαυμάσια κάθετη πάσα του Λίνο. Πάρε μπάλα, βάλε γκολ.

Γενικά πάντως οι ΠΑΟΚ έχει κραχτές αδυναμίες και θέλει ακόμα δουλειά, για να φθάσει σε υψηλά επίπεδα. Τα δύο σέντερ μπακ, ο Κατσουράνης με τον Βίτορ, δεν σε γεμίζουν με εμπιστοσύνη, ενώ από τα χαφ λείπουν τόσο η ταχύτητα, όσο και ο μαέστρος σερβιτόρος. Και πάνω απ’ όλα είναι ανεπίτρεπτο να δίνουν φανέλα στον Τζιόλη. Η παρουσία του και μόνο αποτελεί πρόκληση και προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Πηγή: Real.gr