Facebook Pixel Τρίποντο του ΠΑΟΚ, να το ξεχνάει
Ποδόσφαιρο
| 2013-09-20 12:36:00

Τρίποντο του ΠΑΟΚ, να το ξεχνάει

Τρίποντο του ΠΑΟΚ, να το ξεχνάει

Τι να την κάνεις, αυτή τη νίκη. Χάρισμα να στη δώσουν αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος δεν τη θέλεις. Για τους τρεις βαθμούς, θα μου πεις. Θα το πεις αλλά δεν θα με βρεις σύμφωνο. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας. 
 

Είδα μπάλλα; Όχι. Ε, αφού δεν είδα καλό ποδόσφαιρο δεν μου λέει τίποτα το αποτέλεσμα, όποιο κι αν έκατσε. Ένα χύμα ματς. Είναι άδειο ματς σε άδειο γήπεδο.

Είχε πει ο μακαρίτης Μπόμπυ Μουρ τη μεγάλη κουβέντα: "Προτιμώ να παίζω μπροστά σε 25.000 θεατές, αλλά το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρά σε γήπεδο 80.000 θέσεων αλλά με 40.000". Κι όταν ο αγώνας είναι κρύος, όπως αυτός του ΠΑΟΚ με τη βλάχικη, την καραγκούνικη Σαχτιόρ, τότε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο γίνεται σα να δουλεύουν καταψύκτες.

Δεν αντέχει σε κριτική το πράμα. Τι να πεις. Η ευθύνη βαραίνει τον ΠΑΟΚ. Σαν να βαριέται παίζει στην Ευρώπη, αν το λάβεις υπ όψιν σου σαν ευρωπαϊκό ματς αυτό. Σα να παρασύρθηκε από τη μετριότατη αντίπαλο.

Φάγαμε γλαρόσουπα. Αυτό είναι το κέρασμα. Δύο ομάδες που έρριχναν στάχτη στο τζάκι, όποτε κατά λάθος, κατά τύχη, κάποιο κάρβουνο έπαιρνε φωτιά.

Νίκησε, τελικά, ο ΠΑΟΚ, γύρισε το σκορ σε 2-1, αλλά πριν μας πει καληνύχτα μας ψιθύρισε στο αυτί: "Μην κάνετε τη μαλακία να με ξαναδείτε στην τηλεόραση, στο επόμενο παιχνίδι μου στο Γιουρόπα".

Πηγή: apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags