Facebook Pixel Να καλλιεργήσουμε πατριώτες
| 2013-09-20 13:08:00

Να καλλιεργήσουμε πατριώτες

Να καλλιεργήσουμε πατριώτες

Αυτό που δεν ακούς από τους Ελληνες πολιτικούς, αυτό που ακριβώς έχει άμεση ανάγκη η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας, το είπε χθες ο Ιβάν Σαββίδης. Γράφει ο Περικλής Στέλλας. 

Εγώ αυτό κρατώ και αυτό πρέπει να κρατήσουμε όλοι. Τι είπε; «Η κοινωνία είναι καταδικασμένη αν δεν καλλιεργήσει πατριώτες». ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. Και το βιώνουμε σε αυτήν την ελληνική κοινωνία δυστυχώς.

Πάρα πολύ σημαντικό και μπράβο του που το είπε. Ειδικά όταν στρέφεις το βλέμμα σου πιο κει και βλέπεις παρ' ολίγον πρωθυπουργούς να κατηγορούνται για μίζες εκατομμυρίων. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα; Το βέβαιο είναι ότι ο Σαββίδης δεν έδωσε ένα απλό όραμα για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Οσο για το γήπεδο της Τούμπας; Επιβεβαίωσε πλήρως το χθεσινό «Panoramix», όπως και στο θέμα των νέων βοηθητικών εγκαταστάσεων που θα γίνουν στη Θέρμη όπως κατ' αποκλειστικότητα έχει γραφεί στον «Panoramix».

Στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως κάποιοι προηγούμενοι, δείχνει ότι θέλει να ενώσει τους ανά την υφήλιο οπαδούς του ΠΑΟΚ, αρκεί να ΜΗΝ τον αναγκάσουν να στραβώσει στο όραμά του, όπως συνέβη και με κάποιους άλλους. Τώρα, σε ό,τι αφορά τις υποσχέσεις των πολιτικών που ακούστηκαν. Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν. Εχουμε χορτάσει και έχουμε αηδιάσει.

Είπε και το άλλο ο Ιβάν Σαββίδης: «Σήμερα ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ ενώνει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Αυτός είναι ένας στρατός που εγγυάται την ενότητα». Αυτό ενοχλεί και θα ενοχλήσει ακόμη περισσότερο στην πορεία. Είναι μοιραίο σε αυτή τη χώρα, όπου ο ένας επιδιώκει να βγάλει το μάτι του άλλου. Και το ποδόσφαιρό μας είναι ο καθρέφτης.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags