Facebook Pixel Ο Ράμα κερδίζει το στοίχημα
| 2013-09-20 16:25:00

Ο Ράμα κερδίζει το στοίχημα

Ο Ράμα κερδίζει το στοίχημα

Πώς ο 23χρονος χαφ κατάφερε με το ταλέντο του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δέλλα και, όπως όλα δείχνουν, θέση στην 11άδα για την Κυριακή .

Δείχνει να κερδίζει το στοίχημα ο Ρενάλντο Ράμα και θέση στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής. Το σημαντικό στο επίτευγμα του Ράμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι για να μπει ο ίδιος στην 11άδα, ο Δέλλας αναγκάζεται, καθώς βάσει κανονισμών δεν επιτρέπονται περισσότεροι από τέσσερις ξένοι στην ενδεκάδα και εκτός του Ράμα υπάρχουν οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, να αφήσει έξω τους Τσιρίλο και Πόποβιτς (όπως φαίνεται στις ως τώρα δοκιμές του). Δύο παίκτες δηλαδή που είναι απαραίτητοι για την ομάδα. Τώρα όμως αμφότεροι δεν δείχνουν στην ίδια καλή κατάσταση που είναι ο Ράμα. Ο 23χρονος εξτρέμ ήρθε και δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ αρχές καλοκαιριού. Το πρώτο στοίχημα που κέρδισε ήταν αυτό. Εγινε μέλος του ρόστερ και η Ένωση ξεκίνησε να παλεύει με τη γραφειοκρατία προκειμένου να λογίζεται ως Έλληνας, από τη στιγμή που έχει θητεύσει σε ελληνικό σχολείο. Θα τα καταφέρουν στην ΑΕΚ τις επόμενες εβδομάδες και ο Ράμα δεν θα υπολογίζεται ως ξένος (Αλβανός).

Στην προετοιμασία εμφάνισε προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές προπονήσεις. Κι όμως ο Δέλλας τον εμπιστεύεται... Γιατί τον εμπιστεύεται; Γιατί ο Ράμα έχει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό προσόν: Είναι απρόβλεπτος μέσα στο γήπεδο! Μπορεί με τη μπάλα στα πόδια να σουτάρει από μακριά, να κάνει διείσδυση, να «τρυπήσει» τις αντίπαλες άμυνες, να κάνει το κάτι διαφορετικό... Και ειδικά όταν η ΑΕΚ θα έχει να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες το απρόβλεπτο από τους παίκτες της, όχι απλά χρειάζεται, αλλά επιβάλλεται. Ο Ράμα έχει μια ποδοσφαιρική... αλητεία μέσα στο γήπεδο που είναι απαραίτητη. Ως τώρα λοιπόν ο Αλβανός δείχνει να κερδίζει το στοίχημα για όλα τα παραπάνω. Στο χέρι του είναι και στα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο να αποδείξει ότι αξίζει θέση βασικού στην ΑΕΚ, ειδικά μάλιστα όταν φτάσουμε (σύντομα) στη μέρα που δεν θα υπολογίζεται ως ξένος.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags