Facebook Pixel Σοκ στο Hollywood με το ζευγάρι πορνοστάρ που πάσχει από AIDS! (ΦΩΤΟ)
| 2013-09-22 12:23:00

Σοκ στο Hollywood με το ζευγάρι πορνοστάρ που πάσχει από AIDS! (ΦΩΤΟ)

Σοκ στο Hollywood με το ζευγάρι πορνοστάρ που πάσχει από AIDS! (ΦΩΤΟ)

Σοκ και πανικός επικρατεί στο Hollywood μετά την αποκάλυψη της 29 χρονης πορνοστάρ Κάμερον Μπέι ότι διαγνώστηκε με υιό του AIDS.

Σε ένα από τα γυρίσματα ο συμπρωταγωνιστής της, ο οποίος δεν φορούσε προφυλακτικό, τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα και άρχισε να αιμορραγεί. Το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη μπροστά στην κάμερα και δεν σταμάτησε ο ένας να κρατάει το χέρι του άλλου.

Η Κάμερον δεν διευκρίνισε αν ο συμπρωταγωνιστής της, της μετέδωσε τον ιό, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μίλησε ένας ακόμα πορνοστάρ, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό και ενημερώθηκε για αυτό μέσα στον μήνα.

Πηγή από την βιομηχανία του σεξ ανέφερε ότι «Πολλές εταιρίες παραγωγής είναι κατά των προφυλακτικών, γιατί όπως λένε επηρεάζουν τις πωλήσεις»!

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, που σκοπό είχε να πείσει τους εργαζόμενους του χώρου να είναι πιο προσεκτικοί, υπήρξε ένα ακόμα τηλεφώνημα από έναν άλλο πορνοστάρ που με τη σειρά του δήλωσε ότι είχε προσβληθεί από το AIDS και είπε πώς ο ίδιος συμμετείχε και σε ταινίες με straight και σε ταινίες με gay πρωταγωνιστές…

Πηγή: Sirina.tv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags