Facebook Pixel «Ποτέ ξανά τέτοια νίκη...»
Ποδόσφαιρο
| 2013-09-22 22:06:00

«Ποτέ ξανά τέτοια νίκη...»

«Ποτέ ξανά τέτοια νίκη...»

Απογοητευμένος εμφάνιστηκε ο Μόγιες, μετά την βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σίτι με 4-1. Γιατί είπε πως δεν έπρεπε ο Ρούνεϊ να παίζει σε αυτή την ομάδα;

«Εάν υπήρχαν παίκτες που θα περίμενα να αντιδράσουν μετά από μια τέτοια ήττα, τότε σίγουρα θα ήταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα αντιδράσουν! Όλοι οι προπονητές έχουν καλές και κακές μέρες. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Η αρχή της σεζόν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη», τόνισε αρχικά ο Μόγιες.

Και πρόσθεσε: «Έχω ξαναέρθει στο γήπεδο της Σίτι, όταν ήμουν στον πάγκο της Έβερτον. Ποτέ όμως δεν είχα υποστεί τέτοια ήττα. Μίλησα στους παίκτες μου, όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Η Σίτι άξιζε να πάρει τη νίκη. Εάν δέχεσαι τέσσερα γκολ, τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Δεχόμαστε ανόητα γκολ».

Τέλος, στην ερώτηση για την εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σημείωσε και το μοναδικό τέρμα των «κόκκινων διαβόλων», είπε: «Ήταν εντυπωσιακός. Δεν του άξιζε να βρίσκεται στην ομάδα που ηττήθηκε σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags