Facebook Pixel Είναι τρελός ο Αργεντινός!
| 2013-09-29 22:17:00

Είναι τρελός ο Αργεντινός!

Είναι τρελός ο Αργεντινός!

Ο Φιγκερόα μπήκε στο 74΄ και στο 77΄ έβαλε το γκολ της νίκης για τον Παναθηναϊκό με 2-1 κόντρα στον Αστέρα μέσα στο... κάστρο της Λεωφόρου! Γκολάρες από Μπεργκ και Ντε Μπλάσις.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωνε τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια του για πρωτάθλημα και κύπελλο και ήθελε κόντρα στον Αστέρα να κάνει το απόλυτο. Το Τριφύλλι έδειξε βελτίωση, φάνηκε πιο δεμένη ομάδα και τα κατάφερε με το γκολ του Φιγκερόα!

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε τελικά εκτός 18αδας τον Ατζαγκούν και στην αρχική 11αδα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κλωναρίδη. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και με δημιουργό τον Πράνιτς, ο οποίος για ακόμη ένα ματς έδειξε την ικανότητά του στη δημιουργία, προσπάθησε να απειλήσει την εστία των Αρκάδων.

Καλύτερος, αλλά χωρίς γκολ

Πάντως ο Αστέρας έβρισκε τις λύσεις στην άμυνά του, αλλά επιθετικά υστερούσε με το τέμπο του παιχνιδιού στα πρώτα 30 λεπτά να δίνει στον Παναθηναϊκό την άνεση και το πρέσινγκ που ζητούσε ο Αναστασίου. Κάποια μεγάλη φάση δεν υπήρχε, με εξαίρεση δύο σουτ από πλευράς Παναθηναϊκού του Ντίνα και του Κλωναρίδη, αλλά οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο.

Προς το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και έτσι δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Γκολάρες για το... 1-1!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο πρώτο, με τον Μπεργκ στο 50΄ να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-0. Ό,τι δεν κατάφερε στο 50΄ο Σουηδός το έκανε στο 59΄ κατεβάζοντας εξαιρετικά τη μπάλα και με κεραυνό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χερνάντες!

Το Τριφύλλι όμως έμεινε στους πανηγυρισμούς και στο επόμενο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση. Ο Αστέρας βγήκε με την σέντρα στην επίθεση, η μπάλα έφτασε μέσα στη πράσινη περιοχή όπου βρισκόταν ο Ντε Μπλάσις και εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα εκεί που ο Καπίνο δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Λούτσο-γκολ!

Ο Αναστασίου έριξε στη μάχη τον Φιγκερόα στο 74΄ και ο Αργεντινός τον δικαίωσε! Ο Λαγός έκανε την μπαλιά στην καρδιά της περιοχής του Αστέρα και ο Φιγκερόα με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και όλη την Λεωφόρο να είναι στο πόδι και να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού επιθετικού!

Αυτό το γκολ έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ δύσκολο ματς και πλέον οι «πράσινοι» θα πάνε στη Τούμπα με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία και μόνοι στη τρίτη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (74’ Φιγκερόα), Ντίνας, Μπεργκ (90’ Μπαϊράμι). 

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χερνάντεζ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ζησόπουλος (80’ Καράσκο), Γκόιαν, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (53’ Εντό), Ναβάρο, Μπαράλες (78’ Χουάνμα). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags