«Ο άντρας μου ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος» δήλωσε η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου - Για «λάθος» αντίδραση απέναντι στους δημοσιογράφους έκανε λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης

Για βρώμικο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο η Ελένη Ζαρούλια και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή τους το βράδυ της Πέμπτης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά, του Γιάννη Λαγού και μελών της Χ.Α.

«Οι εικόνες που έχουν προβληθεί με τα συλληφθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής, έχουν σοκάρει την υφήλιο», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης» ενώ η Ελένη Ζαρούλια είπε ότι «Συνομιλούμε με Αλβανούς οι οποίοι μας λένε ότι ούτε επί Χότζα δεν γίνονταν αυτά». «Κάνει μπαμ ότι είναι πρόκειται για άδικη δίωξη» πρόσθεσε η ίδια.

Η κυρία Ζαρούλια αναφερόμενη στην προφυλάκιση του συζύγου της, για τον οποίο δήλωσε πως τον ξέρει καλά εδώ και 25 χρόνια που είναι ζευγάρι, είπε χαρακτηριστικά: «Ο άντρας μου τους ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος», ενώ δήλωσε περήφανη που είναι ο σύντροφός της.

Για την προφυλάκιση του φερόμενου ως «υπαρχηγού» της οργάνωσης, Χρήστου Παππά τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και η Ελένη Ζαρούλια δήλωσαν ότι δεν είναι υπαρχηγός γιατί δεν υπάρχει υπαρχηγός στη Χρυσή Αυγή και ότι άρχισε να συμμετέχει στην πολιτική δράση του κόμματος μετά τις βουλευτικές εκλογές, οπότε και ήρθε στην Αθήνα.

«Είναι τιμή να μας φυλακίζει αυτό το καθεστώς», είπε από την πλευρά της η Ελένη Ζαρούλια.

Για την βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από την πρώην Σχολή Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδέχτηκε ότι ήταν «λάθος» η αντίδρασή του «αλλά ελάτε στη θέση μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου και μου είπε ότι περιμένει η αστυνομία να με πάρει... Μου καταλογίζουν το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη και γι' αυτό με θεωρούν εγκληματία», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Σιγά το χαστούκι» απάντησε η Ελένη Ζαρούλια.

Πηγή: eglimatikotita.gr