Facebook Pixel Χ. Κοντός: Το'να χέρι νίβει τ'άλλο
| 2013-10-05 10:15:00

Χ. Κοντός: Το'να χέρι νίβει τ'άλλο

Χ. Κοντός: Το'να χέρι νίβει τ'άλλο

Αν και πολλοί, σοφά ομιλούντες, λένε ότι μια νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα του ειδικού βάρους του Αστέρα Τρίπολης δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο και σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό, θα πω ότι τόσο ωραία βραδιά σαν κι αυτή της περασμένης Κυριακής στη Λεωφόρο, είχα χρόνια να ζήσω. Γράφει ο Χρήστος Κοντός.

Δεν ήταν μόνο η γενικά καλή εμφάνιση της ομάδας ειδικά στο β' ημίχρονο, όπου σε ρυθμό, ένταση και ευκαιρίες παρουσίασε στο κοινό της ό,τι καλύτερο μέχρι τώρα στην εφετινή χρονιά. Ήταν όλο το «πακέτο», ο συνδυασμός της εμφάνισης με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο, ειδικά στο β' ημίχρονο.

Τέτοιο παλμό και ενθουσιασμό πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω για να ξαναθυμηθούμε. Το πιο κοντινό που μου έρχεται στο μυαλό ήταν η βραδιά της ανατροπής στο ματς με τον Ολυμπιακό με τα δύο γκολ του Σισέ, ή στο εκπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Ρόμα όταν το 1-2 έγινε 3-2 με μια αντεπίθεση - τανάλια στο φινάλε, με τον κόσμο να παραληρεί στις εξέδρες. Η διαφορά είναι ότι ενώ σε εκείνα τα ματς η έκρηξη είχε κορύφωση, την περασμένη Κυριακή είχε μεγάλη διάρκεια και τρομερή συμμετοχή απ' όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags