Facebook Pixel A. Πανούτσος: Σε σωστά μονοπάτια!
| 2013-10-09 11:24:00

A. Πανούτσος: Σε σωστά μονοπάτια!

A. Πανούτσος: Σε σωστά μονοπάτια!

Tέσσερα χατ τρικ σε έξι ματς όχι αυλής σχολείου αλλά τρία πρωταθλήματος και ένα Τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνούν τη φαντασία. Γράφει ο Αντώνης Πανούτσος.

Το ίδιο και ο Μήτρογλου. Στα 25 του ωριμάζοντας κατάλαβε ότι όταν το φορ προσπαθεί συνέχεια να σκοράρει μειώνει τις πιθανότητές του να το πετύχει.

Εγινε πολύ πιο αποτελεσματικός πασάροντας, παρά την εποχή που στον ανταγωνισμό με τον Τζεμπούρ ποιος θα πετύχει γκολ μόνος του η πάσα ήταν άγνωστη έννοια για τους συμπαίκτες του. Επίσης ας σημειωθεί ότι ο Μήτρογλου δημιούργησε ένα άτυπο ρεκόρ σκοράροντας μέσα στην περιοχή, έξω από την περιοχή και με κεφαλιά. Αποδεικνύοντας ότι αν ένα φορ κάνει τα σωστά πράγματα, τα γκολ θα έρθουν.

 

ΤΟ IΔΙΟ και για τις ομάδες. Αν παίζουν καλό ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα θα έρθουν και για τον Αρη η πρώτη νίκη ήρθε στο ματς με τον Πανιώνιο. Εδώ και 15 μέρες ο Αρης έπαιζε καλή μπάλα. Ηταν άτυχος που έχασε στην Ξάνθη, το ίδιο στην ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό. Επειδή όμως σε μια διοργάνωση των 34 αγωνιστικών δεν υπάρχουν τυχερές ή άτυχες ομάδες παρά μόνο καλές ή κακές ο Αρης κέρδισε τον Πανιώνιο. Δύσκολα, με 10 παίκτες και αφού σε όλη τη διάρκεια του ματς η κλοτσιά είχε πέσει σύννεφο, αλλά κέρδισε.

Εκτός όμως από τη νίκη ο Αρης μπορεί να είναι ευχαριστημένος για την επιστροφή του Αγάνθο, που μπορεί να μην εμφανίζεται σε κάθε φάση αλλά σε αυτές που θα εμφανιστεί αυτό που θα κάνει, θα έχει νόημα. Το δείγμα του γνήσιου φορ παλαιάς κοπής. Επίσης ο Αρης βρήκε μια βασική ενδεκάδα με παίκτες που έχουν πάρει τη φανέλα σπίτι και άλλους που στριμώχνονται για θέση. Και αυτός που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πάρει είναι ο Σταυρόπουλος. Μιλάμε για τον πιο baby face παίκτη με τον πιο δυσανάλογο τσαμπουκά. Στο προηγούμενο ματς τσαμπουκαλεύτηκε με τον Καμαρά που τον περνούσε ενάμιση κεφάλι και με τον Πανιώνιο μπήκε στο 79' και πρόλαβε και πάλι να τσαμπουκαλευτεί.

 

Μπορεί να μην είναι ακριβώς οι συμπεριφορές που θα θαύμαζε ο βαρώνος Ντε Κουμπερτέν, αλλά για να σωθεί ο Αρης εφέτος χρειάζεται Σταυρόπουλους.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags