Και αυτό που είχε ειπωθεί είναι ότι θα χρειαστεί χρόνο για να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Ο καιρός περνάει, όμως, και ο Μέντες όλο ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει τον εαυτό του. Ενώ, δηλαδή, από την αρχή ο Αναστασίου φάνηκε ότι θέλει να χτίσει την ομάδα πάνω του, ωστόσο τα πλάνα μάλλον άλλαξαν στην πορεία.

 

Ο Μέντες, λοιπόν, ενώ φτάσαμε μήνα Οκτώβριο, παραμένει βαρύς κι αργός, με συνέπεια να μην μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού σε καμία περίπτωση. Ένα παιχνίδι με πολλά τρεξίματα, όπως έχουμε δει.

 

Κι εκεί που κανένας δεν υπολόγιζε τον Λαγό, τελικά έχει αποδειχτεί ο παίκτης που βγάζει μόνος του τα κάστανα από την φωτιά. Αν, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον 21χρονο παίκτη να καταπίνει τα χιλιόμετρα στα τελευταία παιχνίδια, τότε η ομάδα θα αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα στην θέση του αμυντικού χαφ, αφού δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

 

Ο Λαγός, λοιπόν, έχει κερδίσει βάσει της απόδοσής του την θέση στην ενδεκάδα και δύσκολα θα την χάσει, έτσι όπως έχει φανεί μέχρι τώρα η κατάσταση. Όσο για τον Μέντες θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την ταχύτητά του για να γίνει ανταγωνιστικός.